Το Μπόντε (ή Μπούντε) έχει πολλές πτήσεις καθημερινά από Όσλο, οπότε το ποιο εύκολο είναι να πας από εκεί.Καλησπέρα.
Θέλω να πάω στο Μπόντο από θεσσαλονίκη.
Τι προτείνεται? Μέσω ποιάς χώρας/αερ. εταιρείας?
Αεροπλανο, οι πτησεις ειναι φθηνες.Τέλη Ιανουαρίου φτανουμε στο Όσλο, 4 άτομα. Κυριακή στις 12 μ.μ. και φεύγουμε Πέμπτη πρωί.
Το πρώτο σενάριο είναι να περάσουμε όλες τις μέρες στο Όσλο, αλλά μου φαίνεται ότι είναι πολλές μέρες. Μήπως να κάνουμε κάτι διαφορετικό, υπαρχει καποια προταση;
Το δεύτερο σενάριο είναι μόλις φτάσουμε να ενοικιάσουμε αυτοκίνητο και να πάμε Μπέργκεν, να μείνουμε 1 η 2 βράδια και μετά να επιστρέψουμε στο Όσλο. Αξίζει όμως; Είναι πολλές ώρες στον δρόμο!
Υπάρχει κάποιο μέρος πιο κοντά από το Μπέργκεν όπου μπορούμε να δούμε τα φιόρδ;
Επίσης, έχετε κάποια πρόταση για φαγητό στο Όσλο που να είναι σχετικά πρόσφατη;
Το Oslo Pass αξίζει;
Συμφωνώ με την @evaT . Η σιδηροδρομική διαδρομή Όσλο - Μπέργκεν είναι από μόνη της ένας προορισμός. Επτά ώρες δεν κατάλαβα πως πέρασαν!Τέλη Ιανουαρίου φτανουμε στο Όσλο, 4 άτομα. Κυριακή στις 12 μ.μ. και φεύγουμε Πέμπτη πρωί.
Το πρώτο σενάριο είναι να περάσουμε όλες τις μέρες στο Όσλο, αλλά μου φαίνεται ότι είναι πολλές μέρες. Μήπως να κάνουμε κάτι διαφορετικό, υπαρχει καποια προταση;
Το δεύτερο σενάριο είναι μόλις φτάσουμε να ενοικιάσουμε αυτοκίνητο και να πάμε Μπέργκεν, να μείνουμε 1 η 2 βράδια και μετά να επιστρέψουμε στο Όσλο. Αξίζει όμως; Είναι πολλές ώρες στον δρόμο!
Υπάρχει κάποιο μέρος πιο κοντά από το Μπέργκεν όπου μπορούμε να δούμε τα φιόρδ;
Επίσης, έχετε κάποια πρόταση για φ
αγητό στο Όσλο που να είναι σχετικά πρόσφατη;
Το Oslo Pass αξίζει;