• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Η κλασική ερώτηση

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Marios_Gr

Member
Μπα δεν μπορείς να κρίνεις το περισσότερο,γιατί είπες στην @varioAthens να μην κάνει διαγνώσεις από μακριά,οπότε ούτε εσύ μπορείς να κάνεις για συγκρίνεις πόσο δεν νομίζω εγώ.
Εγώ δεν κάνω διάγνωση, κάνω διαπίστωση.

alma

Member
Ο διάλογος έχει γίνει λίγο "στο δικό μου δε χωράει, στο δικό σου κολυμπάει "...
Άστα αυτά και πες μας πως θα βρούμε καλό μπάτλερ στις μέρες μας.Γιατί με τόσα ταξίδια που πήγες φέτος, σίγουρα είσαι μεγιστάνας.

Και σε θυμόμουν λαϊκό παιδί κάποτε....

varioAthens

Member
Στα μεγάλα συγγενικά τραπέζια είμαι αυτός που όταν οι συνήθεις αντιπαθείς συγγενείς ξεκινούν να προβάλλουν τις υπερ-τέλειες ζωές τους με στόμφο και ξιπασιά, σκέφτεται πόσο ύποπτο είναι να διαφημίζει κάποιος την ευτυχία του. Και δεν συμπίπτουμε ποτέ πάλι σε τραπέζι.
Καταλαβαινεις οτι ολη σου η θεωρηση ειναι προβληματικη, ετσι? Σιγα μην το καταλαβαινεις.
Γιατι παντελως αγνωστοι ανθρωποι ταξιδευουν? Που τα βρηκαν? Γιατι ανεβαζουν φωτος και ιστοριες? Σιγα μη χαρεις... Αμ η θεια Τασια και ο ξαδερφος Χαραλαμπος? Που βρηκαν λεφτα για εστιατοριο και ψωνια και τραπεζι στα μπουζουκια? ΟΛΟΙ φλεξαρουν, ΟΛΟΙ θελουν να σε πικαρουν, ΟΛΟΙ θελουν να σε κανουν να νιωσεις μιζερος. Guess what: Ο κοσμος δεν περιστρεφεται γυρω απο εσενα... η μιζερια σου δεν προκαλειται απο τους αλλους, ειναι ριζωμενη μεσα σου. Αν δεν βγαζεις αρκετα χρηματα, αντι να χαλας χρονο πληκτρολογωντας και "μαλωνοντας" ξενους ανθρωπους: : σπουδασε, δουλεψε παραπανω, γινε ανταγωνιστικος. Αν εσυ δεν εισαι ή δεν αισθανεσαι αρκετος δε σου φταινε οι αλλοι παρα μονο εσυ.

Last edited:

paefstra

Member
Στα μεγάλα συγγενικά τραπέζια είμαι αυτός που όταν οι συνήθεις αντιπαθείς συγγενείς ξεκινούν να προβάλλουν τις υπερ-τέλειες ζωές τους με στόμφο και ξιπασιά, σκέφτεται πόσο ύποπτο είναι να διαφημίζει κάποιος την ευτυχία του. Και δεν συμπίπτουμε ποτέ πάλι σε τραπέζι.
Αυτο δεν ειναι τιποτε. Στο σοι της μανας μου εχουμε γνωστη πανελλαδικα influencer youtuber και ολοι ασχολουνται μ αυτην. Εγω δεν παω πλεον σε τραπεζια, δεν την παλευω. Ουτε θελω να με βλεπουν εξω με ατομο που εκτιθεται τοσο.

Marios_Gr

Member
Καταλαβαινεις οτι ολη σου η θεωρηση ειναι προβληματικη, ετσι? Σιγα μην το καταλαβαινεις.
Γιατι παντελως αγνωστοι ανθρωποι ταξιδευουν? Που τα βρηκαν? Γιατι ανεβαζουν φωτος και ιστοριες? Σιγα μη χαρεις... Αμ η θεια Τασια και ο ξαδερφος Χαραλαμπος? Που βρηκαν λεφτα για εστιατοριο και ψωνια και τραπεζι στα μπουζουκια? ΟΛΟΙ φλεξαρουν, ΟΛΟΙ θελουν να σε πικαρουν, ΟΛΟΙ θελουν να σε κανουν να νιωσεις μιζερος. Guess what: Ο κοσμος δεν περιστρεφεται γυρω απο εσενα... η μιζερια σου δεν προκαλειται απο τους αλλους, ειναι ριζωμενη μεσα σου. Αν δεν βγαζεις αρκετα χρηματα, αντι να χαλας χρονο πληκτρολογωντας και "μαλωνοντας" ξενους ανθρωπους: : σπουδασε, δουλεψε παραπανω, γινε ανταγωνιστικος. Αν εσυ δεν εισαι ή δεν αισθανεσαι αρκετος δε σου φταινε οι αλλοι παρα μονο εσυ.
Ο άνθρωπος που δεν έβαλε έναν τόνο σε ολόκληρο κείμενο, παρακινεί τους άλλους "να σπουδάσουν"... 😂😂😂

varioAthens

Member
Ο άνθρωπος που δεν έβαλε έναν τόνο σε ολόκληρο κείμενο, παρακινεί τους άλλους "να σπουδάσουν"... 😂😂😂
Oι σπουδες ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο τονους και ακαδημαικη μορφωση, ειναι πανω απο ολα καλλιεργεια πνευματος κατι με το οποιο δε βλεπω να εχετε συναντηθει καπου.

Marios_Gr

Member
Oι σπουδες ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο τονους και ακαδημαικη μορφωση, ειναι πανω απο ολα καλλιεργεια πνευματος κατι με το οποιο δε βλεπω να εχετε συναντηθει καπου.
Η καλλιέργεια πνεύματος πρωτίστως σε αποτρέπει από το να χαρακτηρίζεις με ελεεινούς χαρακτηρισμούς αγνώστους, γιατί τόλμησαν να μην πουν αυτό που ήθελες εσύ.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.779
Μέλη
39.514
Νεότερο μέλος