thanos75
Member
Εγώ πάλι κάτι τέτοιες στιγμές τις θυμάμαι με καραβολατρικη νοσταλγία...., μέχρι και σε γέφυρα πλοίου με είχαν φιλοξενήσει σε πλοίο του Αγουδημου. Χωρια οι παρέες που έπαιζαν κιθαριτσα στο κατάστρωμα το βράδυ. Αλλά είμαι κ ολίγον περιπτωσαρα!. Πάντως συνήθως όσο πιο μακρινός ο προορισμός, τόσο πιο ανθρώπινες οι συνθήκες ταξιδεματος. Έχω δεινοπαθησει (ναι έφτασα να το πω εγώ αυτό σε πλοίο) σε ταξίδι με blue star για Νάξο όπου επικρατούσαν συνθήκες στοιβαγματος, ενώ έχω απολαύσει πολύ περισσότερο ταξίδια σε Μυτιλήνη κ Ρόδο, όπου είχα την καμπίνα μου και υπήρχε κ σαφεστερα πολυ λιγοτερος κοσμος κ γενικότερα μπορούσες να κινηθείς πιο άνετα. Βέβαια το πρόβλημα σε αυτά τα ταξίδια είναι το μεγάλο κόστος, που δυστυχώς περιλαμβάνουν (και που καθιστούν το αεροπλάνο μάλλον πιο οικονομικό για την τσέπη)Για μένα πάνω από 4 ώρες, και σε συμβατικό πλοίο είναι πρόβλημα. Εχουμε φάει πολύ ταλαιπωρία στα νιάτα μας με κάτι πλοία του Αγούδημου που μας έχουν αφήσει ανεξίτηλες κακές αναμνήσεις! Τα Blue Star είναι σίγουρα πολύ καλύτερα, αλλά είναι και πάντα πολύ γεμάτα.