spanagiou
Member
ΕυχαριστώΤώρα με το φωτογραφικό υλικό απέκτησε άλλη διάσταση η ιστορία!
Τέλειες!
Αυτές από το Λίβανο μου θύμησαν πολύ τις δικές μου εμπειρίες εκεί, αλλά φυσικά περισσότερο με κέρδισαν οι της Ιορδανίας!
Θέλω να πάω! Με έκανες να ονειρεύομαι την Πέτρα, ηλιοβασιλέματα στη Wadi Rum και τουριστάδικες φωτός στη Νεκρά Θάλασσα!
Να πας Ιορδανία, είναι πανέμορφα! Κι εμείς αφήσαμε πολλά, δεν προλαβαίναμε... φαντάσου ότι δεν είδαμε σχεδόν καθόλου το Αμμάν!!
Δε γράφεις και τη δική σου ιστορία για τον Λίβανο?? Είμαι περίεργη για φωτογραφίες άλλου ματιού...??
Σε ευχαριστώ πολύ!!νομίζω ότι η ιστορία σου περιέχει όλα όσα θα ήθελε να διαβάσει ένας αναγνώστης για τους συγκεκριμένους προορισμούς χωρίς να φλυαρείς. Χρηστικές πληροφορίες και όμορφες εικόνες που ολοκληρώνουν την περιγραφή. Μπράβο!
Είναι γεγονός ότι το μεγάλο μου άγχος δεν ήταν τόσο να περιγράψω το ταξίδι μας, όσο το να μην παρασυρθώ σε περιττά και φλυαρίες... χαίρομαι που μου λες ότι δε σε κούρασε
Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!! Μα χαροποιεί που μου λες ότι τα είπα καλά και χωρίς το αβαντάζ των φωτόΗ ιστορία σου μου άρεσε πολύ και χωρίς φωτογραφίες. Τώρα που έκανες τον κόπο και τις πρόσθεσες με ... σκλάβωσες
Πάρα πολύ καλή ιστορία!!
Μεγάλη βοήθεια τα καλά λόγια!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Last edited by a moderator: