giota270709
New Member
Καλησπερα!!! Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο ωραιο και καλο ξενοδοχειο στο Μολυβο
Καλησπερα! θα ηθελα να μου προτεινεις καποιο ξενοδοχειο στο μολυβο αν γνωριζεις!!! Ευχαριστωrethimnaki καλημερα, σε βρισκω αρκετά ενημερωμένη και χαίρομαι γι΄αυτο. Δεν υπάρχει περιπτωση να προσπαθήσω να αλλάξω τη γνώμη κάποιου, είναι απόψη της mel και είναι καθαρά υποκειμενική. Απλά με παραξενεύει το γεγονός για τη βρώμικη παραλία, γιατί για μένα βρωμικη δεν είναι να εχει φυκια αλλά να είναι γεματη σκουπίδια. Και ευτυχώς σκουπίδια πολύ σπάνια θα δεις εδώ. Είναι φυσικό αν πήγε σε παραλία που είναι γύρω από τον κόλπο Καλλονής να είχε όχι μόνο φύκια αλλά και πέτρες και μεγάλα όστρακα. Αλλά η συγκεκριμέν ηπεριοχή προστατεύεται από τη natura, είναι υγροβιότοπος όπου κάθε χρόνο έρχονται οι γνωστοιί "πουλάκιδες" απ΄όλο τον κόσμο μόνο και μόνο για να παρατηρήσουν τα φλαμίγκο κλπ, επίσης η θάλασσα είναι πλούσια σε φυτοπλαγκτόν εξ ου και τα νόστιμα ψάρια. όσο για τις ταβερνες, ξέρεις να τρως, όντως αυτές που ανεφέρεις είναι εκεί που πάμε και εμεις, δεν ξέρω αν έχεις φάει στη Νυφίδα - Σκάλα Πολιχνίτου (ολόφρεσκο ψάρι και όχι μόνο). Επίσης, καλό φαγητό έχει και ο Νώντας στην Αχλαδερη (αρχαία Πύρρα), μικρό ταβερνάκι πάνω στη θάλασσα όπου ο Λιαρέλλης πάει όλους τους μεγαλοδημοσιογράφους φίλους του για φαγητό. Αυτές οι ταβερνες που σου αναφέρω έχουν ψαρια που τα πιάνουν οι ίδιοι οι διοκτητες με καϊκια κάτι που σημαίνει φρέσκο. Επίσης, πολύ καλό φαγητό άν και λίγο ακριβό (για τα δεδομένα της Μυτιλήνης) έχει η Ταβέρνα Βαφειός στο Βαφειό πολύ κοντά στο Μόλυβο, ο Γαβρίλος (λίγο πριν την Πέτρα) με φοβερή θέα. Και φυσικά υπάρχουν και άλλα πολλά μικρά ταβερνάκια που τρως μέχρι να σκάσεις, πίνεις το ουζάκι σου και φυσικά πληρώνεις ελάχιστα.
Στις Πήγες τις Πέσσας έχεις πάει?
καλησπέρα σε ολους. θέλω να ρωτησω πως μπορω να ερθω στο νησι χωρις πολυωρο ταξιδι με καραβι και εκτος αεροπλανου. απο την αλεξανδρουπολη εχει καραβι? και ποση ωρα κανει? ή αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος. ευχαριστω και καλως σας βρηκα!!!Παιδιά επειδή είμαι και μένω Μυτιλήνη ό,τι πληροφορίες χρειαστείτε εδώ....! Μία μικρή αναφορά στα σχόλια σας ,το οδικό δίκτυο είναι όντως χάλια και θέλει προσοχή αλλά όσον αφορά στο θέμα του φαγητού δεν παιζόμαστε. Δεν ξέρω που έφαγε η Νατασα 09, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος έρθει Μυτιλήνη φεύγει με πολλά κιλά παραπάνω και εθισμένος στο ούζο, μάλλον το συγκεκριμένο μέλος έτυχε στην περίπτωση στο θέμα του φαγητού, τι να πωωωωωω!!!!!!!!! Οι θάλασσες είναι όντως κρύες αλλά είναι και πολύ καθαρές επίσης! Αυτά και είπαμε για πληροφοριές εδώ!!!!!!!!!
Το νησί αξίζει αλλά έχει κάποια βασικά μειονεκτήματα:
1. Πέφτει αρκετά μακριά
2. Έχει κρύες θάλασσες
3. Είναι μεγάλο και για αυτό είναι φοβερά κουραστικό να ο δεις όλο (για άλλους αυτό βέβαια είναι πλεονέκτημα)
4. Έχει λίγες παραλίες (για το μέγεθός του) που δεν είναι και οι καλύτερες του Αιγαίου.
Ο Μόλυβος είναι γραφικός και αξίζει να μείνεις εκεί κοντά!