ludovica
Member
Ποιό απ' τα τρία νησιά σας αρέσει ή αγαπάτε περισσότερο;
Έχει άλλου είδους τουρισμό. Μεγαλύτερες ηλικίες, οικογένειες και θρησκευτικοί τουρίστες σε μεγάλο βαθμό. Όσο πιο δυτικά κινείσαι στο νησί βέβαια αυτό αλλάζει, μιλώντας για καλοκαίρι.Ίσως επειδή δεν είναι ιδιαίτερα τουριστική,
Μιλάμε για το 3ο τη τάξει Ελληνικό νησί με τρομερά μεγάλο ενδιαφέρον και ποικιλία όπως γράφω πιο πάνω, νησί για όλα τα γούστα και όλες τις εποχές. Αναλυτικότερα γράφω στην ιστορία μου για το Πάσχα όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να το γυρίσουμε αρκετά. Σίγουρα το αδικείς.Ακούω όμως καλά λόγια και ίσως πρέπει να αναθεωρήσω...
Τέτοια εποχή ξεκάθαρα τη Λέσβο. Όχι ότι η Λήμνος είναι άσχημη, κάθε άλλο, απλά την έχω στο μυαλό μου περισσότερο για καλοκαίρι. Από την άλλη η Λέσβος είναι μεγάλο νησί με κόσμο και αρκετά πράγματα να δεις και να κάνεις όλες τις εποχές.Επειδή ο καιρός καλά κρατεί λέμε με την σύζυγο να επισκεφτούμε ένα από τα 2 νησιά. Ή την Λήμνο για ένα 3ημερο ή την Λέσβο για ένα 4ημερο.
Ποιο από τα 2 θα επέλεγαν οι γνωστές για αυτή την εποχή??
Απαραίτητο και στα δύο νησιά δε το συζητώ, ξεκινάτε μ' αυτή τη προϋπόθεση. Μένετε αποκλειστικά Μύρινα αν επιλέξετε Λήμνο και Μυτιλήνη κατά τη γνώμη μου αν επιλέξετε Λέσβο, κανονίζοντας καθημερινές εξορμήσεις.Λέμε να νοικιάσουμε και αυτοκίνητο για να μπορούμε να τα γυρίσουμε λίγο.
Τέτοια εποχή ξεκάθαρα τη Λέσβο. Όχι ότι η Λήμνος είναι άσχημη, κάθε άλλο, απλά την έχω στο μυαλό μου περισσότερο για καλοκαίρι. Από την άλλη η Λέσβος είναι μεγάλο νησί με κόσμο και αρκετά πράγματα να δεις και να κάνεις όλες τις εποχές.
Απαραίτητο και στα δύο νησιά δε το συζητώ, ξεκινάτε μ' αυτή τη προϋπόθεση. Μένετε αποκλειστικά Μύρινα αν επιλέξετε Λήμνο και Μυτιλήνη κατά τη γνώμη μου αν επιλέξετε Λέσβο, κανονίζοντας καθημερινές εξορμήσεις.
Κι εγώ θα έλεγα Λέσβο. Έχει περισσότερο ενδιαφέρον στα χωριά της που είναι σαφώς πιο γραφικά από της Λήμνου. Έχει διαδρομές να κάνετε και για την πόλη της Μυτιλήνης είναι η κατάλληλη εποχή για εξερεύνηση και ουζοποσιες.Επειδή ο καιρός καλά κρατεί λέμε με την σύζυγο να επισκεφτούμε ένα από τα 2 νησιά. Ή την Λήμνο για ένα 3ημερο ή την Λέσβο για ένα 4ημερο.
Ποιο από τα 2 θα επέλεγαν οι γνωστές για αυτή την εποχή??
Παρακαλώ την βοήθεια σας @katkats, @psilos3, και λοιποί.
Λέμε να νοικιάσουμε και αυτοκίνητο για να μπορούμε να τα γυρίσουμε λίγο.