Katerinaboby
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νορβηγία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Νότια Αμερική,
Θα πάμε με αεροπλάνο. Πολλές ώρες καράβι.... και πάνω κάτω, βγαίνουν τα ίδια χρήματα. Όσον αφορά τις παραλίες, θέλω και ερημικές και όχι. Οι καλές με ενδιαφέρουν, ας είναι και ερημικές. Μόνο τάπερ, ρακέτες και μουσική στη διαπασών σιχαίνομαι. Αν ο κόσμος είναι "πολιτισμένος", δε με ενοχλεί. Το ΠΟΥ θα μείνουμε, με προβληματίζει. Θέλω να έχει λίγο ζωή και εύκολη πρόσβαση σε λεωφορείο και καραβάκια. Γι' αυτό, σκέφτηκα το Λακκί. Τι λες? Όχι?Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη για τη Λέρο. Με πλοίο ή αεροπλάνο θα πάτε; Θέλετε παραλίες με κόσμο ή χωρίς;
Αν δεν νοικιάσετε αυτοκίνητο ή μηχανάκι τότε συνιστώ να μείνετε Αγιά Μαρίνα.
Αγία Μαρίνα, για διαμονή χωρίς αμάξι, και για εύκολη πρόσβαση σε λεωφορείο και καραβάκια, βολεύει?Πολύ καλές οι επιλογές σου, το περασμένο καλοκαίρι έκανα αντίστοιχο τουρ όχι τόσες μέρες φυσικά.
Από άποψη ενδιαφερόντων η Λέρος έχει να δώσει τα περισσότερα. Θα πρότεινα διαμονή σε Πλάτανο ή Αγ. Μαρίνα.
Επίσης στο Μαράθι υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά είναι λιγοστά. Μου φαίνονται πολλές 4 μέρες σε Μαράθι και Αρκιούς, αλλά επιλογές είναι αυτές. Προσωπικά θα περνούσα και από Αγαθονήσι. Κοίταξε το αν θέλεις.
Τώρα για επιμέρους πληροφόρηση, μπορείς να διαβάσεις τα αντίστοιχα τοπικ για το κάθε νησί, καθώς και τις ιστορίες των μελών που έχουν παραθέσει. Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε.
Last edited by a moderator: