ΕΡΣΗ
Member
Αυτό είναι που με ανησυχεί! Τι εννοείς "με έταξες"; Ελπίζω να μην του έταξες οτι θα γίνω χορτοφάγα! Γιατί πολύ θα απογοητευτεί φοβάμαι!don't worry!! έρση σε έταξα σε όλους τους βούδες
Αυτό είναι που με ανησυχεί! Τι εννοείς "με έταξες"; Ελπίζω να μην του έταξες οτι θα γίνω χορτοφάγα! Γιατί πολύ θα απογοητευτεί φοβάμαι!don't worry!! έρση σε έταξα σε όλους τους βούδες
Οντως ειναι ετσι οπως τα λεει η Ρενατα,μου εκαναν δωρο τον χοντρουλη Βουδα με την κοιλιτσα οταν ακομα ημουν νυχτωμενος με τα ταξιδια,και ουτε ειχα κανενα ταξιδιωτικο ενδιαφερον για οπουδηποτε.don't worry!! έρση σε έταξα σε όλους τους βούδες και ειδικότερα στον χοντρό βούδα της ταυλάνδης !!γουστάρω την κοιλίτσα του..άν τον χαιδεύεις κάθε μέρα για λίγα λεπτά,είναι σαν το τζίνι που ότι και να του ζητήσεις τόχεις .
οι asia lovers το ξέρουν αυτό.εγώ τον έχω σε πράσινο jade.
Kαλα να περνας Elgeo και μη βιαστεις να γυρισεις,περιμενουμε φρεσκα νεα πως και πως.gia sas.....eimai tora undon thani stin taylandi kai se liges meres erhomai kai ego na fero fresh news apo to laos ......
στη nha trang & mui ne εχει καλο σερφ..και γουιντσερφΠαω Βιετναμ για 15 μερες της 2/Μαρτιου[Σαιγον-nha trang] μπορει να με πληροφορηση κανεις τι καιρο θα συναντησω
ο καιρος το διαστημα που ενδιαφερεσια ειναι απο 25 εως 35 βαθμοι....παρε καλο αντιηλιακο...Παω Βιετναμ για 15 μερες της 2/Μαρτιου[Σαιγον-nha trang] μπορει να με πληροφορηση κανεις τι καιρο θα συναντησω
Ελπιζω σε περισσοτερες πληροφοριες η το καλυτερο θα ηταν μια ιστορια απο το ταξιδι σου.ο καιρος το διαστημα που ενδιαφερεσια ειναι απο 25 εως 35 βαθμοι....παρε καλο αντιηλιακο...
φανταστικό σαιτ για νοτιοανατολική ασια & βιετναμΠαω Βιετναμ για 15 μερες της 2/Μαρτιου[Σαιγον-nha trang] μπορει να με πληροφορηση κανεις τι καιρο θα συναντησω