Aegean Airlines Γενικά Λάθος Καταχώριση Στοιχείων

mariahb

New Member
Καλησπέρα! Έκανα πρόσφατα μια κράτηση με την EasyJet από Μιλάνο για Αθήνα χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες (ναι, ξέρω, χαζομάρα, όμως το ίδιο το σύστημα δεν με απέτρεπε από το να τους χρησιμοποιήσω) και έχω αρχίσει να ανησυχώ για το εάν θα υπάρξει θέμα. Ημουν στο Τσακ να αλλάξω εντελώς το όνομα από τα ελληνικά στα αγγλικά, όμως έστειλα μήνυμα στο chat της εταιρείας και μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα, εφόσον το όνομα στα ελληνικά συμπίπτει με ό,τι αναγράφει η ταυτότητα. Απλώς έχω αγχωθεί γιατί εκεί στην πύλη θα είναι Ιταλοί και όχι Έλληνες… Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Σας ευχαριστώ!

giannis228

Member
Μπορει καποιος να με βοηθησει; Εχω κανει λαθος στην κρατηση aegean στο ονομα εχω βαλει το επιθετο και στο επιθετο το ονομα αλλα ειναι σωστα ! Υπαρχει καποιος τροπος να γλυτωσω τα 23 ευρω που ζητουν ; Θα εχω θεμα αν ειναι αναποδα το ονομα με το επιθετο ;

paefstra

Member
Μπορει καποιος να με βοηθησει; Εχω κανει λαθος στην κρατηση aegean στο ονομα εχω βαλει το επιθετο και στο επιθετο το ονομα αλλα ειναι σωστα ! Υπαρχει καποιος τροπος να γλυτωσω τα 23 ευρω που ζητουν ; Θα εχω θεμα αν ειναι αναποδα το ονομα με το επιθετο ;
Δεν το βλεπει κανεις.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Σε ευχαριστω για την απαντηση … Εισαι σιγουρη ; Γιατι εκεινοι λενε οτι πας με δικη σου ευθυνη στο checkin στους υπαλληλους τους δηλαδη!
Με δική σου ευθύνη πας, αλλά κατα γενική ομολογία δε θα καταλάβει κανείς τη διαφορά/δε θα δώσει κανείς σημασία. Ειδικά σε πτήση εσωτερικού/εντός σένγκεν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.949
Μέλη
39.654
Νεότερο μέλος
George_00

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom