• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Γενικά Λάθος Καταχώριση Στοιχείων

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Θεωρητικά δεν θα έχει πρόβλημα. Καλό ταξίδι.

maria91

Member
Γεια σας. Ο αδερφός μου μου έκλεισε εισιτήριο από Θεσσαλονίκη για Ρόδο. Σήμερα είδα ότι έβαλε λάθος αριθμό ταυτότητας . Για την ακρίβεια έχω την καινούργια ταυτότητα και έβαλε τον 6ψηφιο αριθμό που έχει κάτω δεξια. Έχω κάνω ήδη check in και πετάω στις 2 Σεπτεμβρίου
Στα ταξιδια του εσωτερικου τη ταυτοτητα ειναι πιο πολυ ταυτοπροσωπια,δε πιστευω να χεις θεμα

Marilenapom1234

New Member
ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ VUELING ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ;

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ VUELING ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ;
Παρακαλώ μη γράφεις με κεφαλαία.

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλησπέρα! Ανέλαβε άλλος να μου κλείσει τα εισιτήρια...μπαίνω να κάνω τσεκ ιν και βλέπω πως έχει γίνει λάθος στο μικρό μου όνομα, δεν εχει το βαφτιστικο μου αλλά το υποκοριστικό. Τι μπορώ να κανω; να πάρω στην aegean για αλλαγή; υπάρχει χρέωση ετσι;

adiaforos

Member
Καλησπέρα! Ανέλαβε άλλος να μου κλείσει τα εισιτήρια...μπαίνω να κάνω τσεκ ιν και βλέπω πως έχει γίνει λάθος στο μικρό μου όνομα, δεν εχει το βαφτιστικο μου αλλά το υποκοριστικό. Τι μπορώ να κανω; να πάρω στην aegean για αλλαγή; υπάρχει χρέωση ετσι;
Η αλλαγή γίνεται τηλεφωνικά στην Aegean με χρέωση 23€ το τέλος εξυπηρέτησης. Αν γίνεται επανέκδοση του εισιτηρίου πληρώνεις και τυχόν διαφορά ναύλου, θα σου πουν στην εξυπηρέτηση πελατών.

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ευχαριστώ! Ναι μόλις κάλεσα, θα με ενημερώσουν αύριο μου είπαν για το ΑΝ μπορεί να γίνει η αλλαγή. Στο ενδιάμεσο τους έστειλα με μέιλ φωτογραφία διαβατηρίου για επαλήθευση...

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ευχαριστώ! Ναι μόλις κάλεσα, θα με ενημερώσουν αύριο μου είπαν για το ΑΝ μπορεί να γίνει η αλλαγή. Στο ενδιάμεσο τους έστειλα με μέιλ φωτογραφία διαβατηρίου για επαλήθευση...
Καλά ο αθεόφοβος σε έβαλε Βίκυ στην κράτηση;🤣🙃
Για 1-2 γράμματα λάθος ίσως να στο άλλαζαν και δωρεάν.
Πάντως η Ryanair το αλλάζει δωρεάν το όνομα εάν έχεις κάνει μέχρι 3 γράμματα λάθος...

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εεε μααα !! Χαχα, κεκτημένη ταχύτητα ας πούμε 🙃
Θα έχω νέα αύριο πρωί πρωί!

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Με 23 ευρώ έγινε η αλλαγή και στα δύο εισιτήρια λοιπόν (πανε-ελα). Και στα καπάκια παρατηρώ ότι είμαι και Mr. ! Ε δεν κάνω την αλλαγή, κουράστηκα πχια. Ότι γίνει!

fotast

Member
Με 23 ευρώ έγινε η αλλαγή και στα δύο εισιτήρια λοιπόν (πανε-ελα). Και στα καπάκια παρατηρώ ότι είμαι και Mr. ! Ε δεν κάνω την αλλαγή, κουράστηκα πχια. Ότι γίνει!
Ο "αλλος" τα μπέρδεψε λίγο... :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.481
Νεότερο μέλος
giota69