vana23kara
Member
Δηλαδή θα τον αφήσουν;;;;
Πετάει εντός Σέγκεν. Την ταυτότητα θα τη δουν μόνο στις πύλες, και κανείς δε θα το συγκρίνει με την καταχωρημένη ταυτότητα. Άλλο θέμα έχει: Ότι οι ταυτότητες από "Φ" έχουν σταματήσει να εκδίδονται πάνω από τα 15 χρόνια που προβλέπεται, οπότε εδώ και χρόνια είχε την υποχρέωση να την αλλάξει. Μπορεί κάποιος να του την πει.Δηλαδή θα τον αφήσουν;;;;
Καλημέρα. Προφανώς πρέπει να επικοινωνήσεις μέσω chat με την ryanair. Διάβασε και τα μηνύματα πιο πάνω για να πάρεις μια ιδέα. Μάλλον έχεις πρόβλημα.Καλησπέρα σας, έχω ενα προβλημα με τη ryanair . Εχω κλεισει one-way ταξιδι απο Αθηνα για Βουδαπεστη. Οταν εκανα την αγορά εβαλα τα στοιχεία μου με ελληνικούς χαρακτήρες οπως αναγράφονται στη ταυτοτητα. Δεν μου εβγαλε τοτε καποιο σφάλμα. Στη κάρτα επιβίβασης στο app στο κινητό μου μου έχει σωστά το όνομα μου με ελληνικούς χαρακτήρες . Οταν μπήκα στη ryainair.com για να εκτύπωσω το εισητήριο για σιγουριά μου βγάζει τελειως λαθος το ονομα μου, οπως απο ''Νικόλαος" σε "Niklaos" και ακομα χειροτερα το επίθετο μου. Ξερετε αν θα έχω πρόβλημα; το μονο ενθαρρυντικό είναι ότι γυρνάω με Aegean που εκεί δε θα έχω πρόβλημα .
.