karfitsa
Member
Και γιατί το κάνετε αυτό; Υπάρχει κάποιος λόγος;...στο τσεκ-ιν δηλώνω πάντα διαβατηριο αλλά στον ελεγχο δείχνω ταυτότητα. Ποτέ δεν αντιμετωπισα προβλημα
Δεν σας έχουν ζητήσει ποτέ το διαβατήριο;
Και γιατί το κάνετε αυτό; Υπάρχει κάποιος λόγος;...στο τσεκ-ιν δηλώνω πάντα διαβατηριο αλλά στον ελεγχο δείχνω ταυτότητα. Ποτέ δεν αντιμετωπισα προβλημα
Για τα διαβατήρια ξέρω ότι οι αριθμοί διαβατηρίων και τα ονόματα των κατόχων είναι case insensitive δηλαδή ακόμα και αν γραφτούν με μικρά κάποια γράμματα δεν αλλάζει κάτι.Πεταω για Βουλγαρια και εκανα check in βαζοντας την ταυτοτητα μου κανοντας το εξης λαθος...αντι για ΑΒ το εγραψα Ab...
Επικοινωνησα με aegean και μου παν οτι στο συστημα τους ολα γραφονται ως κεφαλαια και δεν υπαρχει κανενα προβλημα..σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!Για τα διαβατήρια ξέρω ότι οι αριθμοί διαβατηρίων και τα ονόματα των κατόχων είναι case insensitive δηλαδή ακόμα και αν γραφτούν με μικρά κάποια γράμματα δεν αλλάζει κάτι.
Μακάρι Γιατί έχω αγχωθεί...Ευχαριστώ πολύ!!Νομίζω έχεις 24 ώρες να αλλάξεις στοιχεία. Πάρε τους τηλ αν δε βρίσκεις αυτή την επιλογή