Doulinho
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία
Αυτή ήταν η απάντηση από την Ryanair. Καμία ιδέα τι να κάνω?
Attachments
-
60 KB Προβολές: 0
ΤίποταΑυτή ήταν η απάντηση από την Ryanair. Καμία ιδέα τι να κάνω?
Ναι αυτό κατάλαβα και γω, αλλά σου λέει και γράμμα που έκανε λάθος ο άλλος ας του τα πάρω.οπότε μάλλον θα το ρισκάρω τρεμάμενος!!Τίποτα
Δε νομίζω να το προσέξουν καν
Φιλη μου ταξίδεψε ως Κούλα και όχι Κυριακή χωρίς να το προσέξει κανεις
Για Ράιαν μιλάμε πάντα
Η Αλλαγή ονόματος έχει μεγάλη χρέωση γιατί αναφέρεται ουσιαστικά σε αλλαγή επιβατη
Ξαναμίλα και πες πως έκανες fat finger mistake, είναι ανάλογα σε ποιόν θα πέσεις.Ναι αυτό κατάλαβα και γω, αλλά σου λέει και γράμμα που έκανε λάθος ο άλλος ας του τα πάρω.οπότε μάλλον θα το ρισκάρω τρεμάμενος!!
Λες? Δεν θα έχουν αρχείο, ώστε να φανεί ότι το έχω ήδη ρωτήσει?Ξαναμίλα και πες πως έκανες fat finger mistake, είναι ανάλογα σε ποιόν θα πέσεις.
Δεν το ξέρω αλλά μου έχει συμβεί κάποιος να μην με εξυπηρετήσει και ο επόμενος να το κάνει.Λες? Δεν θα έχουν αρχείο, ώστε να φανεί ότι το έχω ήδη ρωτήσει?
Έχεις δίκιο, δεν έχω να χάσω κάτι. Κάπου στην Αττική δεν υπάρχει κατιτίς από ραϊανερ ώστε να πάω να τους κλαφτω??Δεν το ξέρω αλλά μου έχει συμβεί κάποιος να μην με εξυπηρετήσει και ο επόμενος να το κάνει.
Καλημέρα, θα ξαναδοκιμάσω!Δες ποσο μπαχαλο ειναι δια ζωσης, τι σε κανει να πιστευεις οτι στις e-υπηρεσιες ειναι οργανωμενοι καλυτερα;
Απο οση επικοινωνια ειχα με το chat πρεπει να ειναι ενας υπαλληλος να μιλαει ταυτοχρονα με 10 πελατες και να τους κανει rotate. τεραστιες αναμονες για απλα πραγματα. Δοκιμασε λεμε
Τι σημαινει "για Ραιαν μιλαμε παντα"?Τίποτα
Δε νομίζω να το προσέξουν καν
Φιλη μου ταξίδεψε ως Κούλα και όχι Κυριακή χωρίς να το προσέξει κανεις
Για Ράιαν μιλάμε πάντα
Η Αλλαγή ονόματος έχει μεγάλη χρέωση γιατί αναφέρεται ουσιαστικά σε αλλαγή επιβατη