Αυτά λες τα βλέπει και μετά μπαίνουν ιδέες...Μια λύση πάντως θα ήταν και να την παντρευτείς πριν την πτήση.
Αυτά λες τα βλέπει και μετά μπαίνουν ιδέες...Μια λύση πάντως θα ήταν και να την παντρευτείς πριν την πτήση.
Δεν την υποχρεώνεις. Πάει και το ζητάει μόνη της στο ληξιαρχείο για να γλυτώσει τα πρόστιμα της Ryanair Μετά γράφεις ένα άρθρο για το τι έκανες, και το πουλάς σε κάποια φυλλάδα και βγάζεις και κέρδοςΚαι να την υποχρέωνες να πάρει το επίθετό σου, κάτι που δεν γίνεται ευτυχώς στις μέρες μας.
Ευχομαι να το λες και μετα το ταξιδι αυτο...Παντως ειχες την ευκαιρια να πας μονος σου ταξιδι και την εχασες. Ποσο πια να σε βοηθησει κι η τυχη;Ναι και εκεί είναι σωστό το όνομα. Να είναι καλά ο άνθρωπος που το άλλαξε...
σε καποιες χωρες, η επανεκδοση με την διαφορα τιμης και το penalty ειναι μονοδρομος.Καλησπερα! Χρειάζομαι τη βοηθεια σας.Έχω παρόμοιο πρόβλημα με το αεροπορικό εισιτήριο για εξωτερικό.
Αντί να γράψω το όνομα του φίλου μου EMMANOUIL το έγραψα MANOLIS.
Τηλεφώνησα στην αεροπορική εταιρεία και ειπαν ότι δεν μπορεί να αλλάξει το όνομα και απλά έγραψαν μια υποσημείωση για τη σωστή ορθογραφία του ονόματος .. είπαν επίσης ότι είναι στο χέρι αυτού που θα τα ελέγξει στο τσεκ ιν..αν θέλει εκείνος να το περάσει το περνάει...
Να κάνω ακύρωση και επανεκδοση εισιτηρίου με κόστος 200€ ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
0%Πόσες πιθανότητες δίνετε να έχω πρόβλημα;;;
Οι μικροαλλαγές επιτρέπονται 24 ώρες από την κράτηση:Καλησπέρα! Έχω κάνει κράτηση για πτήσεις ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΟΝΑΧΟ με την εταιρεία Ryanair και την ίδια διαδρομή και για επιστροφή. Στο ένα από τα 3 άτομα της κράτησης έχω βάλει ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ.
Πόσες πιθανότητες δίνετε να έχω πρόβλημα;;; Η πτήση μου είναι αύριο!