panpan
Member
Η γυναίκα μου έχει τρία ονόματα και ποτέ δεν έγραψε τα δύο από τα τρία.Πάντα το πρώτο.
Οκ!!!! Σ ευχαριστώ πάρα πολύΗ γυναίκα μου έχει τρία ονόματα και ποτέ δεν έγραψε τα δύο από τα τρία.Πάντα το πρώτο.
Έκανες τέτοιο μεγάλο λάθος; Μην πάτε να πετάξετε, κινδυνεύετε να σας συλλάβουν και να πάτε φυλακή για 2-3 χρόνια, για πλαστοπροσωπεία (ότι και καλά προσπαθείτε να παρακάμψετε τις λίστες καταζητούμενων στους οποίους απαγορεύεται η επιβίβαση).Παιδιά έχω κλείσει εισιτήριο από κρήτη για αθήνα κι έχω βάλει το πρώτο από τα δύο ονόματα του αγοριού μου. Έχω διαβάσει οτι το σημαντικό είναι να βάλεις το πρώτο, αυτό που χρησιμοποιεί ο άλλος κατα κύριο λόγο και οτι αν ξεχάσεις το δεύτερο δεν πειράζει αλλά θα ήθελα αν κάποιος έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει. Ευχαριστώ
Ποια είναι η εταιρεία που χρεώνει το sms επιπλέον;δλδ πεταμενα λεφτα
μαλιστα
νομιζα οτι χρειαζοτανε ωστε να το εκτυπωσεις και να κανεις check in και να παρεις boarding pass και να μην πληρωσεις επιπλεον στο αεροδρομιο
Δεν το ήξερα.Πάντως το τηλ. δεν χρειάζεται.Εκτός ίσως να λαμβάνεις ενημερώσεις.Με το mail μπορείς να κάνεις την δουλειά σου για το boarding pass.h ryanair
Για να την κάνεις σωστά, πρέπει να κάνεις από το σπίτι τσεκ ιν, μην τυχόν πας εκεί με εκτυπωμένο mail και τους πεις ''γεια σας ήρθα για τσεκ ιν''.ευχαριστω,δεν το ηξερα και ανησυχησα!!!