vaggelakos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- salzburg?!
Εκλεισα αεροπορικα εισιτηρια πασχα για βουδαπεστη, τα φτηνα(79 return) για ολη την οικογενεια μου και την πεθερα μου. Ανω τελεια. Η πεθερα μου Γερμανιδα με ελληνικη υπηκοοτητα απο τον ελληνικο της γαμο. Στη συνεχεια διαζευγμενη. Εχασε προσφατα την τσαντα της με ολα τα χαρτια...ταυτοτητες, διπλωματα κτλ. Στην κρατηση που ειχω κανει, ειναι με το ονομα της ταυτοτητας της(το ελληνικο επιθετο του πρωην αντρα της). Τωρα που πηγε για να βγαλει αλλη και επειδη φαινεται οτι ειναι διαζευγμενη, η ταυτοτητα θα πρεπει να βγει στο πατρικο της επιθετο που ειναι γερμανικο! Αρα θα πρεπει να γινει αλλαγει ονοματος στο εισιτηριο! Ρε παιδια επικοινωνησε η γυναικα μου νε τα γραφεια της malev εδω στην αθηνα και θα πρεπει να στειλουμε τα confirmation και κτλ για να δουν την κρατηση κτλ κτλ. Και αφηνουν υπονοουμενα οτι μπορει να χρεωθει το αναλογο(?) αντιτιμο για την αλλαγη ονοματος στο εισιτηριο. Αφου ρε παιδια δεν προκειται για αλλο επιβατη αλλα τον ιδιο. Γινετε αν προσκομισουμε χαρτια που να αποδικνυουν οτι ειναι ο ιδιος ....και να πληρωσουμε την αλλαγη ονοματος? Ξερει κανεις κατι σχετικο? Οχι τιποτα αλλο θα με φει η αγωνια το ΣΚ για να μιλησω μαζι τους ξανα απο Δευτερα. Ευχαριστω.