• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Κoh Samui η Αφορμη ... Αιτια το παθος για ταξιδια ...

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη η Μαδαγασκαρη ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
φαινεται λογικη (χωρις να κρυβει παγιδες) η προσφορα του P.V.C ?

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Κάτι τέτοιες προσφορές είναι που συμφέρουν αν θες πολυτέλειες που έγραψα και παραπάνω.

Αν και δεν μου πέφτει λόγος επ'αυτού (μιας και λες πως είναι και διακαής πόθος σου) αλλά πας που πας μέχρι την Ταϊλάνδη, δεν προτιμάς να έχεις μια πιο αυθεντική εμπειρία; Να πας σε ένα πανέμορφο τροπικό νησί και να πας σε all-inclusive σε ξενοδοχείο που έχει μέχρι και meeting room εμένα θα μου χάλαγε την αίσθηση του "τροπικού παράδεισου". Φυσικά γούστα είναι αυτά, δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ, απλά αναρωτιέμαι.

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
ειναι διακαης ποθος γιατι απ οσα εχω δει ειναι το πιο εντυπωσιακο .....
φαινεται πεντακαθαρο(πρωτιστος) και αρμονικα δεμενο με το τροπικο σκηνικο της υποθεσης ....
ισως και να κανω λαθος , οι φωτος παντως αυτο καταμαρτυρουν ....

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
φαινεται πεντακαθαρο(πρωτιστος) και αρμονικα δεμενο με το τροπικο σκηνικο της υποθεσης ....
Πισίνες και μεγάλα κτήρια δεν πιστεύω πως δένουν ιδιαίτερα με το περιβάλλον, τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια αλλά δεν έχει σημασία αφού εσένα σου κάνει! ;)
Αν χρειαστείς οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαστε.

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
Να κανω μιαν ακομη ερωτηση στους εμπειρους .....

Τι αποσταση εχει η LAEM set beach απο την chaweeng beach που ειναι ολος ο τζερτζελος ?

με μηχανακι και με τα ποδια ...

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη

Τι αποσταση εχει η LAEM set beach απο την chaweeng beach που ειναι ολος ο τζερτζελος ?

Εννοεις την Λαμαι?
Και στη Λαμαι εχει τζερτελο.Για να πας με τα ποδια απο την μια στην αλλη ξεχνα το.
Με το μηχανακι ομως ειναι πολυ κοντα.
Η λαμαι μου αρεσε περισσοτερο.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Η Laem set βρισκεται στο νοτιοανατολικο ακρο του νησιου και δεν ειναι κοντα στην Chaweng..με τα πόδια δεν το συζηταμε καν. Γυρω στο εικοσαλεπτο με μηχανακι. Δεν ξερω πως ειναι σημερα αλλα οταν πηγα εγω δεν υπηρχε τιποτα (φανταζομαι θα εχει αλλαξει αυτο τωρα πια) και η παραλια δεν ελεγε και πολλα..ρηχα νερα και οχι διαυγη. Καλυτερη επιλογη ειναι η Λαμαι οπως λεει και ο xenos , αν σε ενδιαφερει η θαλασσα, αν οχι σιγουρα ειναι πιο ησυχη περιοχη.

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
ευχαριστω πολυ παιδια ....

χθες ημουν στο πρακτορειο , το τελικο κοστολογια θα ανελθει περιπου στα 1100 ευρω / ατομο για 8 νυχτες στο koh-samui και μια νυχτα στην Bankongk ...
plus η extra νυχτα της gulf air , στο bahrain ως αποζημιωση της 9 ωρης παραμονης transit πτησης εκει ....
συνολο 10 βραδυα , 12 μερες ....

Ισως προχωρησω σε προκαταβολη αυριο .....
κανω καποια τελευταια check ....

οσο και αν εψαξα , δεν βρισκω εισητηρια για ΒΚΚ κατω απο 750 plus 150 απο BKK to USM , αρα καταληγω πως αν το σχεδιασω μονος μου θα εχω ως οδοιπορικα εξοδα 900 ευρω minimum και με προκαταβολη το 100% των χρηματων (για τα εισητηρια) ....

αρα μαλλον , η λεξη πρακτορειο ειναι μονοδρομος , πλεον ..... (?)

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ λοιπον ...

Πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα , το ταξιδι εκλεισε εχθες βραδυ ....

Οχι απο το Πρακτορειο ,τελικα , καθ οτι αρχισαν να μου τα μασανε και να αυξανεται η τιμη ...

Αυτο για το οποιο τελικα συζηταγαμε στα 1100 οταν ηρθε η ωρα της γραπτης επισημοτατης προσφορας ανηλθε στα 1350 εως 1500 αναλογα το ξενοδοχειο ...
Με αρκετη αβεβαιοτητα στα λογια της Ευγενικοτατης κατα τα αλλα , κοπελας που ειχε αναλαβει να με εξυπηρετησει και κατι ακαταλαβιστικα , του τυπου , τα εισητηρια θα εκδοθουν μετα απο ενα μηνα , γιατι ψαχνουμε το φθηνοτερο fare , και ισως να αλλαξει η τιμη , και προς το παρων αυτο που μας νοιαζει ειναι οι πτησεις , το ξενοδοχειο το βλεπουμε αργοτερα , κτλ κτλ ...

Εγω ομως που ηδη τα εψαχνα στα sawaade , μεμονομενα , εβλεπα πως τα ΚΑΛΑ & ΣΩΣΤΑ ξενοδοχεια με τιμες πανω κατω στα 100 ευρω/ νυχτα , ολα εξαντλουσαν τις διαθεσιμοτητες τους ...

Τελικα , μετα απο ολα αυτα καταλαβα πως το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να παρω την τυχη μας στα χερια μου και ετσι τα εκλεισα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ....

Βοηθος βεβαια και η TURKISH AIRLINES η οποια -μετα απο ψαξιμο μιας εβδομαδας- με βεβαιοτητα πλεον μπορω να πω πως εχει αυτη την στιγμη ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ τιμη ...

693 ευρω / ατομο ATH BKK ATH δια μεσου ISTANBUL , χωρις περιτες αναμονες και καθυστερησεις ενδιαμεσα .... (2 , 2.5 ωρες transit max)

120 ευρω / ατομο BKK USM BKK με ΒΑΝΚΟG air σε πολυ βολικες ωρες ουτως ωστε να μην χαθει ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια μερα ...

813 ευρω ανα ατομο ATH IST BKK USM BKK IST ATH

84 μερες και σημερα λοιπον μεχρι την αναχωρηση ... (9/8)

Σε επομενο μου ποστ θα ενημερωσω για το ποια ξενοδοχεια ψαχνω αυτη την στιγμη και σε τι τελικα τιμες θα κλεισω ....

Thanks a lot και καθε περεταιρω πληροφορια οπως καταλαβαινεται ειναι παραπανω απο ΠΟΛΥΤΙΜΗ πλεον ...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εκανες την καλυτερη δουλεια που πηρες το ταξιδι στα χερια σου!
Δεν ξερω ποσες μερες εχεις στη διαθεση σου , αλλα εχεις σκεφτει να μην τις περασεις ολες στο Σαμουι αλλα να πας και στα διπλανα νησια?

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
9 - 18 Aυγουστου το ταξιδι ,

8 νυχτες διαθεσιμες .....

GTS

Member
Πολύ καλά έκανες που έκλεισες μόνο σου....δε θα το μετανιώσεις καθόλου...τα πρακτορεία όλο φρου-φρου και αρώματα είναι και ποτέ οι τιμές τους δεν είναι οι τελικές...θα περάσεις πολύ καλύτερα μόνος σου...

Να πας οπωσδήποτε και στο διπλανό Κο Πανγκάν.....είναι άπαιχτο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom