Κώστας Ζηρίνης & Ισαβέλλα Μπερτράν: Η Πρωτοχρονιά μας στην κόλαση του βαθυπέδιου Ντάνακιλ

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Πολυ ωραία αρθρα , σε ευχαριστούμε .

Απολαυστική και η συνέντευξη του κυριου Κώστα και της Ισαβελλας .

isabelle

Member
Κώστας Ζηρίνης & Ισαβέλλα Μπερτράν: Η Πρωτοχρονιά μας στην κόλαση του βαθυπέδιου Ντάνακιλ Η ανατολή του 2008 στο πιο ζεστό σημείο του πλανήτη. Πηγή: www.lifo.gr

https://www.lifo.gr/articles/travel...onia-mas-stin-kolasi-toy-vathypedioy-ntanakil

Και άλλες Πρωτοχρονιές στο ίδιο αφιέρωμα:
https://www.lifo.gr/topics/view/154
@katkats μετά από ένα τέτοιο promotion, μόλις κέρδισες θέση εκπρόσωπου τύπου του ζεύγους :haha:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Αυτό το "κύριος Κώστας" μας σκότωσε :haha:
Χαχα εχεις δίκιο . Αλλά όταν τον πρωτογνωρισα στο Κατάρ και απόλαυσα την συντροφια σας τον αποκαλουσα κύριο Κωστα και έτσι μου εμεινε . Οταν τον ξαναειδα στη ωραία παρουσίαση που εκανες για το ταξιδι στη Κίνα πάλι ετσι τον έλεγα . Μου βγήκε αυθόρμητα γιατι είχα απεναντι μου εναν κύριο. Είμαι παιδι των Εξαρχειων και ηξερα την ιστορία του . Χαρηκα πολυ οταν τον γνωρισα προσωπικά .

Με την ευκαιρία δωσε του τα χαιρετίσματα μου και σας εύχομαι καλή χρονια με υγεια χαρα και πολλά ταξιδια . Μας εχετε χαρίσει ωραιες στιγμές και στο Γεωτροπιο και εδω στο φορουμ.

Last edited:

isabelle

Member
Χαχα εχεις δίκιο . Αλλά όταν τον πρωτογνωρισα στο Κατάρ και απόλαυσα την συντροφια σας τον αποκαλουσα κύριο Κωστα και έτσι μου εμεινε . Οταν τον ξαναειδα στη ωραία παρουσίαση που εκανες για το ταξιδι στη Κίνα πάλι ετσι τον έλεγα . Μου βγήκε αυθόρμητα γιατι είχα απεναντι μου εναν κύριο. Είμαι παιδι των Εξαρχειων και ηξερα την ιστορία του . Χαρηκα πολυ οταν τον γνωρισα προσωπικά .

Με την ευκαιρία δωσε του τα χαιρετίσματα μου και σας εύχομαι καλή χρονια με υγεια χαρα και πολλά ταξιδια . Μας εχετε χαρίσει ωραιες στιγμές και στο Γεωτροπιο και εδω στο φορουμ.
Είσαι γλυκύτατη. Δυστυχώς δεν διαθέτει το φόρουμ το σχετικό σηματάκι για να σε καρδουλώσω:)
Καλή ταξιδιάρικη χρονιά να έχουμε, γεμάτη εικόνες και συγκινήσεις, αλλά μην φωνάζεις δυνατά για την παρουσίαση που κάναμε για το ταξίδι στη νότια Κίνα γιατί θα μας ακούσει ο @hydronetta και θα πεταχτεί να μας κατσαδιάσει :haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Σας αγαπώ και μου λείπετε Ισαβέλλα και Κώστα <3

isabelle

Member
Σας αγαπώ και μου λείπετε Ισαβέλλα και Κώστα <3
Κι εμείς ομοίως. Κι επειδή Αθήνα και Θεσσαλονική είναι τρε μπανάλ, να δεις που θα βρεθούμε somewhere in the Soviet Union. Κάτι σαν συνάντηση κορυφής δηλαδή :haha:
Καλή χρονιά να έχουμε, και όλα τα καλά στο δρόμο μας!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom