ίσως ετυχα καλη περίοδο , σιγουρα φταιει και ο κορωνοιος!!! παντως οταν εψαχνα τοτε μεσω booking, με φιλτρα βαθμολογια, τιμη, και σε φυσιολογικο διαμέρισμα , εβρισκα αρκετα φυσιολογικα (στο ματι μου) με <80 .. τι να πω ισως ετυχε και ημουν τυχερος!!! το παιδι αναφέρεται σε μεσο ταξιδιώτη.. εγω πχ στην disneyland χαλασα σε διαφορα (δωρακια+φαι) περιπου 80 ευρω.. αλλος μπορει να χαλασει 400 και αλλος να μην παρει τιποτα ας πουμε.... οσον αφορα την κουζινα , ισχυει πως δεν το εψαξα πολυ , αλλα σε αυτο που προτεινοταν στο φορουμ (bouillon chartier) χωρις κρασι διοτι δεν πινω, χαλασαμε το ζευγαρι 60ευρω, και φαγαμε 2 κυριως 3 ορεκτικα και 2 γλυκα!! στο l'as du falafel φαγαμε κανονικο φαγητο και μας βγηκε 50 στο ζευγαρι , στο γιαπωνεζικο το οποιο ειναι γουστο καθενος, τρωγαμε του σκασμου με 20/ατομο .. αλλα η εμπειρια μου ειναι απο 3 φαγάδικα του Παρισιου ,οποτε δεν την λες και μεγαλη..αλλα αμα ψαξεις , θεωρω βρισκεις καλο και σχετικα οικονομικο μερος για να φας!!@spyros91 αφού το έκανες δεν αμφισβητεί κανένας τα λεγόμενα σου, αλλά γενικά το Παρίσι είναι μια ακριβή πόλη καλύτερα να μην δημιουργούμε προσδοκίες
Για να πας και να το χαρείς πρέπει να ξοδευτείς ή να είσαι πολύ τυχερός. Τι εννοώ? 100Ε αεροπορικά (που τόσο πέτυχα κ εγώ αλλα 8 μήνες πριν) είναι σπάνιο να βρεις. Επίσης, ψάχνοντας για δωμάτιο δεν είδα πουθενά κάτι κάτω από 100Ε. Εγώ έμεινα κεντρικά με 120Ε αλλά η κράτηση έγινε στο pick του κορονοιου...το ίδιο ξενοδοχείο τώρα κανει 180Ε.
Η τιμή που αναφέρεις για disneyland είναι η πιο χαμηλη και για ένα πάρκο πχ εμείς δώσαμε 100Ε/ατομο για δύο πάρκα+16Ε περιπου η μετακινηση με το τρενο+ό,τι ξοδέψεις μέσα στο πάρκο που δεν το λες και φθηνο. Αν δεν είναι μέσα στα γούστα κάποιου γλιτώνει ένα αρκετά μεγάλο έξοδο.
Για φαγητό σε εστιατόριο το λιγότερο που θα υπολόγιζα είναι γύρω στα 40Ε το άτομο και πολύ συντηρητικά, κυρίως μη γαλλική κουζίνα. Στη δε Γαλλική ξεφεύγει το πράγμα. Γύρω στα 100Ε/μέρα (χωρίς μουσεία) θα ήταν το ελάχιστο που θα υπολόγιζα ώστε κάποιος να μπορεί να κάνει πράγματα στην πόλη, σχετικά συντηρητικά κ πάλι.