• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κόστος ταξιδίων με γκρουπ και μεμονωμένα

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Ok, το'πιασα. Τους κανόνες της αγοράς ποτέ μου δεν τους κατάλαβα. Απλά το μικρό μου μυαλό αρνείται να δεχτεί πως το ίδιο προϊόν έχει τόση μεγάλη διαφορά στην τιμή στις δύο χώρες. Έτσι κι αλλιώς οι ίδιες θέσεις και τα ίδια αεροπλάνα είναι! :rolleyes:
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις.

Christian

Member
Τους κανόνες της αγοράς ποτέ μου δεν τους κατάλαβα.
Δεν τους κατάλαβες γιατί δεν υπάρχουν κανόνες !!!;)

Απλά το μικρό μου μυαλό αρνείται να δεχτεί πως το ίδιο προϊόν έχει τόση μεγάλη διαφορά στην τιμή στις δύο χώρες. Έτσι κι αλλιώς οι ίδιες θέσεις και τα ίδια αεροπλάνα είναι!
Αρνείται να το δεχθεί γιατί αντιλαμβάνεται την κοροϊδία ;)

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Ρε παιδια τα πρακτορεια εισητηρια απο που κλεινουν?Απευθειας απο τις αεροπορικες η εχουν δικο τους συστημα κ περνουν αλλες τιμες απο τις αεροπορικες εταιριες?Πως δουλευει ολο αυτο το πραγμα?Προσπαθω να το καταλαβω σε βαθος για να μπορεσω να βρω μια πολυ καλη τιμη.Οσο για την ουκρανικη εταιρια που ειπες mfish ξερω και γω?Εσυ θα πηγεναις ΗΠΑ με yakovlev η antonov η δεν ξερω κ γω τι αλλο αεροπλανο βαζουν?
.. καμια φορα τα γκρουπ πανω των 10 ατομων εχουν μια εκτπωση στα εισιτηρια εξαρταται και απο την εταιρεια. εγω θυμαμαι οτι για τη Μαδαγασκαρη εκλεισα στη τιμη του ενος τα 2 ..., με την air Madagascar απο Μιλανο πριν καμποσα χρονια....

leprechaun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιετνάμ
Ταξίδι-Όνειρο
Ιρλανδία, Μπαλί
Τρίτον, τρέχεις σαν τρελός πίσω από ένα γκρούπ και δεν έχεις τον χρόνο να απολαύσεις όση ώρα θέλεις ένα αξιοθέατο ή να βγάλεις σαν άνθρωπος τις φωτογραφίες σου ή να κάνεις στάση σε ένα καφέ της αρεσκείας σου. Συν του ότι τα αξιοθέατα που εσύ θα ήθελες να δεις μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που έχει προγραμματίσει το γκρούπ στην ξενάγηση.

Καλά,σ'αυτο συμφωνω..ένα ταξίδι έκανα κ αυτό με γκρουπ,τρέχαμε σαν τον Βέγγο όλο το πρωί λες κ μας κυνηγούσε κανείς,εγώ μες στο αγχος να βγάλω φωτογραφίες,να χαζέψω,να κάνω συνάλλαγμα κ να αγοράσω κατιτίς..κ στις 3 το μεσημέρι μας λένε ξενάγηση τέλος για σήμερα κ τώρα επιστροφή ξενοδοχείο..και τότε γιατί τέτοια βιασύνη ρε καρντάσι?για να κωλοβαράω την υπόλοιπη μέρα στο δωμάτιο?ευτυχώς κολλήσαμε με κάτι παιδιά απ'το γκρουπ,οργανωθήκαμε μόνοι μας κ και τριγυρνούσαμε όπου γουστάραμε μέχρι να τελικής πτώσης!!

leprechaun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιετνάμ
Ταξίδι-Όνειρο
Ιρλανδία, Μπαλί
προσπαθησα να απαντήσω με παράθεση κ προφανώς δεν τα κατάφερα.....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom