• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κόσοβο Κόσοβο-Πρίστινα!!!!!

connosp

Member
Είδα έναν διαφορετικό κόσμο!!!!!τρομερή ανοικοδόμηση και ανεξήγητο πλούτο!!!!!

Attachments

el de abajo

Member
και γω δεν ξέρω από που τόσο χρήμα...και στη Χαλκιδική το καλοκαίρι τα περισσότερα αυτοκίνητα Κοσοβάρων είναι πανάκριβα και μου έχει κάνει εντύπωση...

connosp

Member
και γω δεν ξέρω από που τόσο χρήμα...και στη Χαλκιδική το καλοκαίρι τα περισσότερα αυτοκίνητα Κοσοβάρων είναι πανάκριβα και μου έχει κάνει εντύπωση...
Εμένα με έπεσε το σαγόνι με αυτά που είδα.....

Anemos-T

Member
Είναι κέντρο για πολλές δραστηριότητες - ξέπλυμα χρήματος, διακίνηση/πώληση οργάνων, ανθρώπων, κέντρο διακίνησης ναρκωτικών, κτλ. Ας είναι καλά αυτοί που έφτιαξαν αυτό το κρατίδιο... :)

Crime in Kosovo - Wikipedia

geodimi10

Member
Με αυτά που βλέπω μου έπεσαν τα σαγόνια πραγματικά. Δε το περίμενα πραγματικά. Θα ήθελα να πάω προς τα εκεί κάποια στιγμή στα πλαίσια ενός τουρ στα Δυτικά Βαλκάνια. Και δεν είναι και μακριά καθόλου από την Βόρεια Ελλάδα βλέπω. Ερώτηση: πλέον γίνεται να πας με ταυτότητα νέου τύπου (βιομετρικές) ή μόνο με διαβατήριο όπως ξέρουμε τόσα χρόνια; Έχει πάει κάποιος έστω να επιχειρήσει να μπει με ταυτότητα νέου τύπου να μας πει τι γίνεται;

connosp

Member
Με αυτά που βλέπω μου έπεσαν τα σαγόνια πραγματικά. Δε το περίμενα πραγματικά. Θα ήθελα να πάω προς τα εκεί κάποια στιγμή στα πλαίσια ενός τουρ στα Δυτικά Βαλκάνια. Και δεν είναι και μακριά καθόλου από την Βόρεια Ελλάδα βλέπω. Ερώτηση: πλέον γίνεται να πας με ταυτότητα νέου τύπου (βιομετρικές) ή μόνο με διαβατήριο όπως ξέρουμε τόσα χρόνια; Έχει πάει κάποιος έστω να επιχειρήσει να μπει με ταυτότητα νέου τύπου να μας πει τι γίνεται;
Όχι διαβατήριο χρειάζεται και ασφαλίζεις το αυτοκίνητο μπαίνοντας στο τελωνείο τους. Δρόμοι αεροδρόμιο καμμιά σχέση με τους καρόδρομους μας!!!!!Kαι νόμισμα μόνο Euro παντού.

Last edited:

aiolikos

Member
Όχι διαβατήριο χρειάζεται και ασφαλίζεις το αυτοκίνητο μπαίνοντας στο τελωνείο τους. Δρόμοι αεροδρόμιο καμμιά σχέση με τους καρόδρομους μας!!!!!Kαι νόμισμα μόνο Euro παντού.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Επειδή ετοιμάζομαι να κάνω ενα μίνι οδικό προς Πρίστινα, με θορύβησες ότι με ταυτότητα παλαιού τύπου με λατινικούς χαρακτήρες δεν μπορείς να περάσεις το Κόσοβο, καθώς πρίν ενάμιση χρόνο κάναμε road trip με τον κολλητό μου μέχρι Μαυροβούνιο κτλ. και δεν συναντήσαμε πρόβλημα κατά τη διέλευση των συνόρων από Σκόπια προς Κόσοβο με επίδειξη των ταυτοτήτων μας. Έγιναν πιο αυστηρά τα μέτρα? Σευχαριστώ!

connosp

Member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Επειδή ετοιμάζομαι να κάνω ενα μίνι οδικό προς Πρίστινα, με θορύβησες ότι με ταυτότητα παλαιού τύπου με λατινικούς χαρακτήρες δεν μπορείς να περάσεις το Κόσοβο, καθώς πρίν ενάμιση χρόνο κάναμε road trip με τον κολλητό μου μέχρι Μαυροβούνιο κτλ. και δεν συναντήσαμε πρόβλημα κατά τη διέλευση των συνόρων από Σκόπια προς Κόσοβο με επίδειξη των ταυτοτήτων μας. Έγιναν πιο αυστηρά τα μέτρα? Σευχαριστώ!
Και εγώ με ταυτότητα θα ταξίδευα, αλλά επειδή ήμασταν με αυτοκίνητο δεν το διακινδύνευσα και έβγαλα διαβατήριο.

aiolikos

Member
Καλημέρα και καλή χρονια σε όλους. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εστειλα email στο προξενείο του Κοσσυφοπεδίου και μου απάντησα ότι γίνονται δεκτά διαβατήρια και ταυτότητες νέου τύπου με βιομετρικά στοιχεία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.766
Μέλη
39.499
Νεότερο μέλος
Roupakiotis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom