• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κόσμος: Οι 25 καλύτεροι προορισμοί

alma

Member
Κι εμένα μου αρέσει πολύ το Λονδίνο και είναι απο τις πόλεις που θες όχι μόνο να πας μια φορά,αλλά να ξαναπάς όσες φορές γίνεται.Είναι στο νούμερο ένα,ίσως και επειδή έχει πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις.Αλλιώς ίσως υπάρχουν και πιο γραφικες πόλεις.Το Λονδίνο όμως είναι αγαπημένο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το Λονδίνο είναι στο νούμερο 1 λόγω των Ολυμπιακών αγώνων
Η Νέα Υόρκη επρεπε να είναι στη θέση του
Καλο ειναι να ονειρευεσαι ευαγγελια...

Ήμουν σίγουρη ότι θα συμφωνείς που μπήκε η Ρώμη πάνω απο το Παρίσι.Είχα παρακολουθήσει το travel-war.:haha:
Ειλικρινα τωρα, μονο απο το travel war ησουν σιγουρη;

alma

Member
Η αλήθεια είναι ότι είναι πασιφανής η αγάπη του Samion για την αιώνια πόλη.

D

Delmem9770

Guest
Καλά πάλι για χαζολίστες θα κουβεντιάζουμε?
Πού είναι το Rio? Πού είναι η Ινδία? Πού είναι η Ιαπωνία? Που είναι όλος ο Αραβικός κόσμος (πλην Μαρακές)? Τα Ελληνικά νησία? Η Ισπανία (πλήν Βαρκελώνης)? Η Γαλλία (πλην Παρισιού)? Που είναι όλη η Γερμανία κι όλη η Ανατολική Ευρώπη πλην Πράγας? Είναι πραγματικά το Δουβλίνο πιο ενδιαφέρον από τη Βουδαπέστη ή την Αγ. Πετρούπολη?

Σε κάτι τέτοιους διαγωνισμούς, ο καθένας ψηφίζει ανάμεσα στα μέρη που αυτός ο ίδιος έχει πάει και μόνο. Μέρη που δεν έχει πάει, ή που δεν έχει τύχει να ακούσει, δεν ψηφίζονται....
Εσυ ελεγες την ινδια βρωμικη και τωρα μας λες οτι αδικειτε που δεν ειναι στο το 25? :shock:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εσυ ελεγες την ινδια βρωμικη και τωρα μας λες οτι αδικειτε που δεν ειναι στο το 25? :shock:
Το ότι είναι 10 φορές πιο βρώμικη από ότι πιο βρώμικο χωράει η φαντασία σου, δε σημαίνει κι ότι δεν είναι και φοβερός προορισμός...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom