tripdreamer1975
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κάπου μακριά
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λος Ρόκες
Thumbs Up καί για το Neptune αλλά κυρίως για το κειμενάκι της Dorotija για την Νίσυρο. Συμφωνώ και επαυξάνω!
Για το Μπόντρουμ χρειάζεται να έχεις και διαβατήριο μαζί σου?Εγώ θα έλεγα να πας Μπόντρουμ, η εκδρομή μου άρεσε. Στο εισιτήριο συμπεριλαμβάνεται και η ξενάγηση στην αρχαία Αλικαρνασσό, και μετά ακολουθεί επίσκεψη σε κάποιο shopping center την οποία εμείς αποφύγαμε παίρνοντας ταξί για την παραλία Γκιουμπέτ ή κάπως έτσι. Αν και το μέρος είναι παρηκμασμένο πλέον (έκδηλη η ξέφρενη ανάπτυξη των 70s, αλλά σήμερα είναι ορατή η φθορά του χρόνου) αξίζει τη βόλτα και για να πάρεις άρωμα ανατολής στην αγορά της πόλης στο λιμάνι, και για μια γεύση της τούρκικης κουζίνας (έστω τουριστικής).
Σ΄ευχαριστώ πολύ..Θα πάει μια φίλη σε δέκα μέρες και λήγει το διαβατήριο της..μην έχει κι αυτό το άγχος..Ταυτότητα μόνο για Bodrum
Νομίζω ότι η απάντηση είναι καθαρά υποκειμενική. Εγω ενδεχομενως αν είχα 5 μερες οπως εσυ να εμενα μονο στην Κω. Εξαρταται απ το ποση ωρα καθεσαι στην παραλια, αλλα κ το ποσο χρονο αφιερωνεις στους αρχαιολογικους χωρους/μουσεια κλπ.Παιδιά καλημέρα. Επειδή ίσως τέλη Αυγούστου προκύψει ένα πενθήμερο στην Κω (5 24ωρα οπωσδήποτε), πιστεύετε ότι αξίζει να κάνω μία μονοήμερη σε κάποιο από τα γύρω νησιά (π.χ. Νίσυρο) ή ενδεχομένως Αλικαρνασσό; Ή καλύτερα να επικεντρωθώ στο νησί, καθότι θέλω να δω όσο πιο πολλά μπορώ;
Ευχαριστώ!