Joanna
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Καλησπέρα και καλή βδομάδα σε όλους..το Σάββατο 9/4, γυναικοπαρέα, πετάμε για Κων/πολη με την πρόσφατη προσφορά της aegean..Το ξενοδοχείο που επιλέξαμε είναι το PERA TULIP, (πρόταση και μελών του φόρουμ-αλήθεια έχει μείνει κάποιος το τελευταίο διάστημα εκεί????)..Όλες σχεδόν τις πληροφορίες για το ταξίδι, τις συγκέντρωσα από το φόρουμ (ευχαριστούμε ΕΡΣΗ,traveller,Renata,Ταξιδιώτη και όλους τους υπόλοιπους της παρέας, που διαρκώς ενημερώνουν και απαντούν σε οποιαδήποτε απορία!!!)
Για το σύντομο ταξίδι μας 9/4 έως 14/4, έχω φτιάξει ένα βασικό πρόγραμμα βάσει όλων αυτών που έχω διαβάσει ως εξής:
9/4 άφιξη νωρίς το απόγευμα - βόλτα στο Βόσπορο
10/4 Πατριαρχείο- Φανάρι, Μονή της Χώρας,Αγ.Σοφιά, Μπλέ Τζαμί
11/4 Τοπκαπί, Κλειστή Αγορά, Αιγυπτιακή Αγορά
12/4 Πριγκηπόνησα, Dolmabache, Ortakoy
13/4 Ασιατική μεριά
Εννοείται ότι δεν αναφέρω λεπτομερώς που και τι θα δούμε πλησίον όλων αυτών, δηλ. τζαμιά και βυζαντινές εκκλησίες, υδραγωγείο κ.α. ούτε αναφέρω τα εστιατόρια και τα καφέ που έχετε κατ΄επανάληψη αναφέρει.Απλά αυτός είναι ο βασικός οδηγός για το πως περίπου θα κινηθούμε και θέλω την γνώμη σας, αν είναι εύκολο, για το πρόγραμμα, αν κάτι πρέπει να αλλάξω ή να διορθώσω.
Ευχαριστώ !!!
Για το σύντομο ταξίδι μας 9/4 έως 14/4, έχω φτιάξει ένα βασικό πρόγραμμα βάσει όλων αυτών που έχω διαβάσει ως εξής:
9/4 άφιξη νωρίς το απόγευμα - βόλτα στο Βόσπορο
10/4 Πατριαρχείο- Φανάρι, Μονή της Χώρας,Αγ.Σοφιά, Μπλέ Τζαμί
11/4 Τοπκαπί, Κλειστή Αγορά, Αιγυπτιακή Αγορά
12/4 Πριγκηπόνησα, Dolmabache, Ortakoy
13/4 Ασιατική μεριά
Εννοείται ότι δεν αναφέρω λεπτομερώς που και τι θα δούμε πλησίον όλων αυτών, δηλ. τζαμιά και βυζαντινές εκκλησίες, υδραγωγείο κ.α. ούτε αναφέρω τα εστιατόρια και τα καφέ που έχετε κατ΄επανάληψη αναφέρει.Απλά αυτός είναι ο βασικός οδηγός για το πως περίπου θα κινηθούμε και θέλω την γνώμη σας, αν είναι εύκολο, για το πρόγραμμα, αν κάτι πρέπει να αλλάξω ή να διορθώσω.
Ευχαριστώ !!!