• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Κωνσταντινούπολη

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
τι λέτε για αυτό ?http://www.booking.com/hotel/tr/gol...cbaad77f67aX135;show_room=30248801#RD30248801 καλη τοποθεσία?! για πρωτη φορά κ για μετακινήσεις τραμ>?
Η στάση του τραμ είναι μπροστά από τον σταθμό (φαίνεται στον χάρτη του booking). Σαν περιοχή δεν μου είχε πει κάτι, αλλά είναι ασφαλής. Είναι κοντά στα κύρια αξιοθέατα της Πόλης και στα καραβάκια για τον Βόσπορο.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Καλησπέρα σας.

Τέλος του μήνα θα βρεθώ μόνη μου στην Κων/πολη για 5 μέρες. Πηγαίνω για δουλεία και ο χρόνος που διαθέτω να περιηγηθώ είναι από το μεσημέρι και μέτα. Αν και δεν με προβληματίζει πολύ, θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας αν υπάρχει κάποια περιοχή που θα ήταν καλό να αποφύγω αφού θα είμαι μόνη. Εννοώ και τα βράδια (μέχρι κάποια λογική ώρα).
Ευχαριστώ.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Καλησπέρα σας.

Τέλος του μήνα θα βρεθώ μόνη μου στην Κων/πολη για 5 μέρες. Πηγαίνω για δουλεία και ο χρόνος που διαθέτω να περιηγηθώ είναι από το μεσημέρι και μέτα. Αν και δεν με προβληματίζει πολύ, θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας αν υπάρχει κάποια περιοχή που θα ήταν καλό να αποφύγω αφού θα είμαι μόνη. Εννοώ και τα βράδια (μέχρι κάποια λογική ώρα).
Ευχαριστώ.
Ασφαλεστατα Παντου!! πιο ασφαλεια απο Αθηνα!..καλη διαμονη!

mourohavlos

Member
Καλησπέρα σας.

Ευχαριστώ.
Ε δε νομίζω να κυκλοφορείς και στην Çarşamba μετά τα μεσάνυχτα... :lol:
Σε κάθε περίπτωση, πέρα από την πλάκα, δεν τίθεται θέμα ασφάλειας στην Πόλη, ειδικά στις κεντρικές περιοχές, απλά να έχεις το νου σου για τυχόν πορείες, συγκεντρώσεις κλπ. που γίνονται συχνά τελευταία κατά του Ερντογάν.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Ε δε νομίζω να κυκλοφορείς και στην Çarşamba μετά τα μεσάνυχτα... :lol:
Σε κάθε περίπτωση, πέρα από την πλάκα, δεν τίθεται θέμα ασφάλειας στην Πόλη, ειδικά στις κεντρικές περιοχές, απλά να έχεις το νου σου για τυχόν πορείες, συγκεντρώσεις κλπ. που γίνονται συχνά τελευταία κατά του Ερντογάν.
Γιατι να κυκλοφορεις εκει??..τα μαγαζια ειναι κλειστα...τα φαγαδικα κλειστα..ουτε οι Τουρκοι δεν πανε εκει το βραδυ....και συγκεντρωσεις γινονται στη Ταξιμ και sto Kadikou..οποτε αφοβα!!! :)

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ερώτηση sos.
Την Κυριακή τα καταστήματα είναι ανοιχτά κανονικά?
Ρωτάω για την αγορά στην περιοχή Merter

angelo_kav

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Ερώτηση sos.
Την Κυριακή τα καταστήματα είναι ανοιχτά κανονικά?
Ρωτάω για την αγορά στην περιοχή Merter
Και μείς αυτή την ερώτηση είχαμε λίγο πρίν φτάσουμε στην Πόλη για την αγορά της Ταξίμ όμως. Και ήταν όλα τα μαγαζιά ανοιχτά τελικά..

archi

Member
σχετικά με τις πρίζες στην Πόλη, μπορεί να μου πει κάποιος τι τύπου είναι?
θα πρέπει να πάρω κάποιον αντάπτορα?

Marilou!!!

Member
Φιλιά σε όλους απο την πανέμορφη Πόλη!!! Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας! κάνατε αυτό το ταξίδι μου πιο εύκολο απο όσο το περίμενα! Θα επιστρέψω την άλλη βδομάδα με ιστορία εντυπώσεις κ όσες πληροφορίες μπορώ!

sofianaxos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Φιλιά σε όλους απο την πανέμορφη Πόλη!!! Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας! κάνατε αυτό το ταξίδι μου πιο εύκολο απο όσο το περίμενα! Θα επιστρέψω την άλλη βδομάδα με ιστορία εντυπώσεις κ όσες πληροφορίες μπορώ!
καλά να περνάς!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills