mourohavlos
Member
Ποιο ξενοδοχείο θα προτιμούσατε μεταξύ Maywood και Eurostars (εφόσον είναι στην ίδια τιμή)?
Στο Maywood έμεινα όταν είχε πρωτοανοιξει και ήμουν αρκετά ευχαριστημένη . Τα δωμάτια ειναι μικρά , αλλα πεντακάθαρα και καλαισθητα . Στα μείον του το πρωινο και η τοποθεσια ( δε μαρεσει η περιοχή καθόλου , αλλα αυτα ειναι γούστα )Ποιο ξενοδοχείο θα προτιμούσατε μεταξύ Maywood και Eurostars (εφόσον είναι στην ίδια τιμή)?
Καλημέρα και καλά να περάσεις στην ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ Κωνσταντινούπολη!!!!Οι μερες πλησιαζουν για το τριημερο στην Πολη.
Εχω ξεσκονισει σχεδον ολο το φορουμ σχετικα με την Κων/πολη, πληροφορειες απειρες.Να ειστε καλα ολοι σας.
Θελω αν γνωριζετε να μου προτεινετε καποια εστιατορια καλα κ οικονομικα κυριως απο περιοχη Sultanahmet , Και γενικα τι τιμες παιζουν σε φαγητο αλλα κ σε αγορα ρουχισμου κ λευκων ειδων.
Ευχαριστω
Δηλαδη οντως θα ειναι κλειστα για 4 ημερες;Γιατι τοτε δεν θα δουμε τιποταΈχει Μπαϊραμι γιαυτο ειναι κλειστά .
Δεν ξέρω να σου απαντήσω σ αυτό που ρωτάς αλλά μην απογοητεύεσαι..όχι και δεν δεν θα δείτε τίποτε.!..Δηλαδη οντως θα ειναι κλειστα για 4 ημερες;Γιατι τοτε δεν θα δουμε τιποτα
Μα καλα ρωτησες στη ρεσεψιον στο ξενοδοχείο?Δηλαδη οντως θα ειναι κλειστα για 4 ημερες;Γιατι τοτε δεν θα δουμε τιποτα