Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Τι να κανουμε ρε παιδι μου τωρα που δεν καταλαβαινεις?? μια χαρα καταλαβαινεις...για τα ταξι ..1η περιπτωση...σε μια πολη 18 εκ ανθρωπων και πολυ τουριστική υπάρχουν και οι καλοί , υπάρχουν και οι κακοί επαγγελματίες και δεν βαζουν το ταξιμετρο..και οταν λεμε .. βλεπε και Ελλαδα δλδ -Αθηνα κρουσματα ταξιτζηδων τη δεκαετεια 80-90. 2η..περιπτωση...Οταν λεμε οτι θα παρεις ταξι δεν εννοουμε μονο σε μια διαδρομη 5 χιλιομετρα και βραδυ χωρίς κινηση οποτε μια χαρα το ταξιμετρο.....μπορει να παρεις ταξι για μια διαδρομη 5 χιλιομετρα πρωί με κινηση/μποτιλιαρισμα !! απιστευτο...ΟΠΟΤΕ καλό μου τις εχεις δωσει τις 10 λιρες παραπανω 3,5 ευρώ..!!..3η περιπτωση ..επισης μπορει να παρεις ταξι πχ απο Εμινονου να πας στο Μπεμπεκ και να μην ξερεις να συννενοηθεις απο πιο δρομο να σε παει απο τον περιφεριακο που ειναι πιο πολλα χιλ αλλα με λιγοτερη κινηση ή τον παραλλιακό που ειναι κοντα αλλα εχει πολυ κινηση..οποτε κανονιζεις την τιμη και δεν εχεις το αγχος του ταξιμετρου..και πολλα αλλα παραδείγματα μην μακρηγορώ....Εγω προσωπικα! ΔΕΝ εχω κατηγορήσει ποτε!!!! την Λατρεμένη ΠΟΛΗ μπορει και να πηγαινω και 4 φορες το χρόνο... Μου αρεσει να κανω κουβαρντιλίκια λογω ευρώ..ας ποουμε στην Ελβετια μια χαρα την εβγαζα με σαντουιτσακια...καφε και νερακια απο τις κρηνες..Οσο για τα εστιατορια..υπάρχουν 2 κατηγοριες αυτα που απευθύνονται σε τουριστες και αυτα που απευθυνονται σε ντοπιους..και τα δυο εχουν υπέροχο φαγητό αλλα διαφορετικες τιμες τι να κανουμε ..ετσι ειναι το συστημα.....όποια αλλη απορια εχεις για Κωσταντινουπολη ρωταμε...Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να διαπραγματεύεσαι την τιμή με (νόμιμο) ταξιτζή. Ό,τι γράφει το ταξίμετρο δεν πληρώνεις; Ή, μήπως...
α) Δεν δουλεύει το ταξίμετρο ;
β) Δουλεύει το ταξίμετρο αλλά με υπερηχητική ταχύτητα (και ταρίφα) ;
@Vegerazaros : Καλά τα κουβαρνταλίκια, αλλά αυτά τρέφουν αυτά που κατηγορείτε. Α, και ευχαριστούμε για την επισήμανση για τα εστιατόρια και τις τιμές. Είδες τι μπορεί να πάθει κανείς;
Last edited: