Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Τελεια!! επιλογη το Sapphire!!..καλα δωματια ,φανταστικο πρωινο!!!!..ειναι σε ενα ησυχο πεζοδρομο παραλληλα με τον κεντρικο που θα παίρνετε το μετρο για τις μετακινήσεις σας σταση Gulgane ( 3 λεπτα). Διπλα στο Sirkesi αν θελησετε να παρετε το υποθαλάσσιο τραινο και να πατε απένατυ στο Uskudar ( Ασιατικη μερια), η καραβακι για Kadikoy (ασιατικη) με τα ποδια πατε στη Εμινονου σε 10 λεπτα! ( Μολις βγαινεις απο την πορτα του ξενοδοχειου δεξια και ολο ευθεία!!) 10 λεπτα απο Αγια Σοφια ( με τα ποδια)...ειναι οτι καλλίτερο μπορουσατε να διαλεξετε!! Γυρω στη περιοχη θα βρειτε αρκετα εστιατορια λιγο τουριστικα αλλα οκ...αν θελετε το βραδυ να φατε και να ειστε και κοντα στο Hotel . ( τιμες απο 10 -20 ευρώ το ατομο)... Στη Πριγκηπο πας με καραβακι απο το Kambatas 5Τλ το εισιτηριο .. στο Αγ. Γιωργη δεν εχω παει . Αλλα μια μερα να την υπολογίζετε με επιστροφή στη Πολη το απογευματακι. ( Το ξενοδοχειο μην το αλλαξετε για κανενα λόγω ...και καροτσακι εννοειτε για το μωρό)Γεια σας!
Ετοιμαζομαι για το πρωτο μας ταξιδι στην Πολη με τον αντρα μου και τον σχεδον 2 χρονων γιο μας. Θα ειναι το πρωτο ταξιδι του μικρου στο εξωτερικο.
Εχω διαβασει πολυ πραμα..θα ηθελα για αρχη ,οποιος ξερει να μου απαντησει σε δυο ερωτησουλες
1)Θα μεινουμε Sultanahmet, στο Hotel Sapphire. Eιναι διπλα στο εστιατοριο Pasazade . Εχετε εντυπωσεις για το ξενοδοχειο και προταςεις για άλλα καλα (αλλα οχι ακριβα) φαγαδικα στην περιοχη;
2)Θελουμε να παμε Πριγκηπο ,στον Αγ.Γεωργιο τον κουδουνά. Πως ακριβως θα το κανουμε και ποση ωρα θα μας παρει. Τι τιμες περιπου παιζουν;
Ευχαριστω!
Last edited: