mourohavlos
Member
Λόγω των παιδιών 20+ θα επέλεγα κοντά στην Ιστικλάλ/ΤαξίμΓια διαμονή τι θα επέλεγες ?
Λόγω των παιδιών 20+ θα επέλεγα κοντά στην Ιστικλάλ/ΤαξίμΓια διαμονή τι θα επέλεγες ?
απο που ειναι η φωτο ?απο το εστιατοριο ?Το Kadikoy από τις πιο όμορφες γειτονιές της Κωνσταντινούπολης και επίσης το Butme evi ένα από τα πιο αυθεντικά εστιατόρια που πήγα . Εύγε για τις προτάσεις .!
View attachment 451019
¨Εχω πάει 4 φορές στην Πόλη, καλό το πρόγραμμα σου αλλά για μένα πολύ φορτωμένο. Στην Πόλη "χάνεσαι" έμενα με τρελλλλαίνει!!!!για διαμονή θα επέλεγα το Karakoy(το νέο λιμάνι της Πόλης) είναι το must της Πόλης γεμάτο ξενοδοχεία, μπαράκια, pubs, clubs....Aν επισκεφτείς την ασιατική πλευρά δες αυτό Çamlıca Tower · Küçük Çamlıca Çilehane Yolu Caddesi, Oyma Sokak No:1, 34696 Üsküdar/İstanbul, TurquieΈχω καταλήξει σε ταξιδάκι καλοκαιρινό στην Κωνσταντινούπολη με διαμονη στην περιοχή του sultanahmet . Η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε πολύ το φορουμ αλλά πήρα μια γερή δόση υπερπληροφόρησης που με το μειωμένο μου χρόνο λίγο μπερδεύτηκε . Κατέληξα στις παρακάτω δραστηριότητες και θα ήθελα αν μπορείτε μια άποψη στα εξής
α. βγαίνουν σε 4 ή 5 ημέρες?
β. συμφωνείτε με αυτές ή είναι κάποιες χάσιμο χρόνου ?
γ. πως θα κατανείματε τα αξιοθέατα ?
δ. επειδή δεν έχω καταλάβει ο ωφέλιμος χρόνος μέχρι τι ώρα το απόγευμα είναι ?
εννοώ στην περιοχή του ξενοδοχείου υπάρχει κάτι για την βραδινή ώρα ?
(Σημειωνω ότι θα πάω εγώ 50+ και τα 2 μου παιδια 20+ )
θα εκτιμήσω ιδιαίτερα την εμπειρία σας γιατί πρέπει να κλείσω τα εισιτήρια και να οριστικοποιήσω τις μέρες
- Αγια Σοφιά
- Yerebatan cictern
- Αρχαιολογικο μουσειο
- Hamami Cemberlitas ή divan Yoluin ή cagaloglou ή suleimaniye ή cukurcuma
- Τοπ καπί
- Μπλε τζαμι
- Υδραγωγείο
- Μεγάλο παζάρι Kapali carsi
- Αιγυπτιακή αγορα misr carsisi
- Πατριαρχείο / Φανάρι
- Μεγάλη του γένους σχολή / Θεολογική σχολή Χάλκης
- Eyup
- Pierre lotie
- Ταξίμ
- Istiklal
- Πύργος γαλατά
- Γέφυρα βοσπόρου
- Nisantasi
- Harem
- Hippodrome
- Κρουαζιέρα στο Βόσπορο
- Εκδρομή στα πριγκηπόνησα
- Arasta bazaar
- Αγορα eminonoy υπαίθρια
- Ντολμά μπαχτσέ
- Oriental show
- Ναός αγίου Σεργίου και Βάκχου / μικρή Αγιά Σοφιά
- Karakoy
- Modern Art museum
Τέτοια μαγαζιά θα δεις πολλά ειδικά πιο κάτω από την Αγιά Σοφιά(Alemanda Cd) αλλά εγώ θα σε πρότεινα να φας σε καθαρά τούρκικα εστιατόριά (Lokandasi) μη τουριστικά.απο που ειναι η φωτο ?απο το εστιατοριο ?
Όχι.Έχω καταλήξει σε ταξιδάκι καλοκαιρινό στην Κωνσταντινούπολη με διαμονη στην περιοχή του sultanahmet . Η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε πολύ το φορουμ αλλά πήρα μια γερή δόση υπερπληροφόρησης που με το μειωμένο μου χρόνο λίγο μπερδεύτηκε . Κατέληξα στις παρακάτω δραστηριότητες και θα ήθελα αν μπορείτε μια άποψη στα εξής
α. βγαίνουν σε 4 ή 5 ημέρες?
β. συμφωνείτε με αυτές ή είναι κάποιες χάσιμο χρόνου ?
γ. πως θα κατανείματε τα αξιοθέατα ?
δ. επειδή δεν έχω καταλάβει ο ωφέλιμος χρόνος μέχρι τι ώρα το απόγευμα είναι ?
εννοώ στην περιοχή του ξενοδοχείου υπάρχει κάτι για την βραδινή ώρα ?
(Σημειωνω ότι θα πάω εγώ 50+ και τα 2 μου παιδια 20+ )
θα εκτιμήσω ιδιαίτερα την εμπειρία σας γιατί πρέπει να κλείσω τα εισιτήρια και να οριστικοποιήσω τις μέρες
- Αγια Σοφιά
- Yerebatan cictern
- Αρχαιολογικο μουσειο
- Hamami Cemberlitas ή divan Yoluin ή cagaloglou ή suleimaniye ή cukurcuma
- Τοπ καπί
- Μπλε τζαμι
- Υδραγωγείο
- Μεγάλο παζάρι Kapali carsi
- Αιγυπτιακή αγορα misr carsisi
- Πατριαρχείο / Φανάρι
- Μεγάλη του γένους σχολή / Θεολογική σχολή Χάλκης
- Eyup
- Pierre lotie
- Ταξίμ
- Istiklal
- Πύργος γαλατά
- Γέφυρα βοσπόρου
- Nisantasi
- Harem
- Hippodrome
- Κρουαζιέρα στο Βόσπορο
- Εκδρομή στα πριγκηπόνησα
- Arasta bazaar
- Αγορα eminonoy υπαίθρια
- Ντολμά μπαχτσέ
- Oriental show
- Ναός αγίου Σεργίου και Βάκχου / μικρή Αγιά Σοφιά
- Karakoy
- Modern Art museum
Eχω ταξιδιωτικο πρακτορειο εδω και συνεργαζομαστε με καποιυς ξεναγους κ οδηγους στην Καππαδοκια, ελληνοφωνους και αγγλοφωνουςΈχει κάποιος ταξιδιωτικό γραφείο στην πόλη η στην Καππαδοκία που να χρησιμοποίησε ? Έχουμε βρει 2-3 μέρες ελεύθερες για εκεί με φτηνά εισιτήρια κ θα ήταν ευκαιρία να έχουμε ένα τουρ με γκρουπ γιατί οι αποστάσεις δεν βοηθούν να το κάνουμε μόνοι μας
Πρόχειρα τα Εισόδια της Θεοτόκου στο Πέρα και η Παναγία του Μπαλουκλί.Να ρωτήσω κάτι όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει σε κάτι που ψάχνω. Γνωρίζετε στην Κωνσταντινούπολη (ή ευρύτερα Τουρκία ή εστω προς της Προυσσα ή τουρκικά παράλια) εκκλησίες που είναι σε λειτουργία (δηλαδή όχι καταστραμένες ή κλειστές) και να είναι αφιερωμένες στην Παναγία; π.χ το Πατριαρχείο είναι Πατριαρχικός Ναός Αγίου Γεωργίου, εγώ ψάχνω μια που να ειναι "Παναγία"...
Ευχαριστώ
Σας ευχαριστω πολύ!Πρόχειρα τα Εισόδια της Θεοτόκου στο Πέρα και η Παναγία του Μπαλουκλί.
Πιο αναλυτικά εδω:
Αρχιεπισκοπή Κωνσταντινουπόλεως - Οικουμενικό Πατριαρχείο