http://www.travelstories.gr/441590-post41.html... Κ μια άλλη ερώτηση τελείως άσχετη με το τόπικ. Αξίζει να αγοράσεις δερμάτινο από την Κωνσταντινούπολη? έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί ή κάποια περιοχή?
http://www.travelstories.gr/441590-post41.html... Κ μια άλλη ερώτηση τελείως άσχετη με το τόπικ. Αξίζει να αγοράσεις δερμάτινο από την Κωνσταντινούπολη? έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί ή κάποια περιοχή?
Aν εννοεις 30 ευρω νομιζω οτι ειναι πολλα.Εχω κάνει την ίδια ερώτηση κ στο τόπικ με τις μετακινήσεις αλλά δεν μου έχει απαντήσει κάποιος κ για αυτό την ξανακάνω κ εδώ.
Το ξενοδοχείο είναι κοντά στην μικρή Αγ.Σοφιά στην περιοχή Σουλταναχμετ κ μου δίνει ταξί από το αεροδρόμιο με 30€. Είναι καλή η τιμή ή να προτιμήσω τα ταξί στην πιάτσα του αεροδρομίου? Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου δώσει τα φώτα του.
Ευχαριστώ πολύ!
Ναι, 30 ευρώ. Η τιμή είναι σε ευρώ όχι σε τούρκικες λίρες.Aν εννοεις 30 ευρω νομιζω οτι ειναι πολλα.
Λογικά φτάνεις στο οτογκαρ. Από εκεί θα πρέπει να πάρεις το μετρό (υπόγειος) που είναι ακριβώς κάτω από το σταθμό των λεωφορίων. Μπορείς να βγάλεις μια Istanbulkart και να την φορτίζεις. Λογικά φτάνεις στο τέρμα (τσέκαρέ το αυτό δεν είμαι σίγουρος πια στάση) και μετά πέρνεις το τράμ (T1) για την στάση σουΚαλησπερα! Χρειαζομαι κι εγω την βοηθεια σας....
Κυριακη ξημερωμα φευγω απο Αλεξανδρουπολη για την Πολη με τα λεοφωρεια της metro turizm (με crazy holidays) θα μας αφησουν στον σταθμο των υπεραστικων λεοφωρειων, απο εκει και μετα εγω πως μπορω να παω στο ξενοδοχειο που βρισκεται κοντα στην σταση του τραμ gulhane στην περιοχη sultanahmet??
H Metro έχει λεωφορειάκι με δωρεάν transfer από το Otogar στο κέντρο της πόλης...Καλησπερα! Χρειαζομαι κι εγω την βοηθεια σας....
Κυριακη ξημερωμα φευγω απο Αλεξανδρουπολη για την Πολη με τα λεοφωρεια της metro turizm (με crazy holidays) θα μας αφησουν στον σταθμο των υπεραστικων λεοφωρειων, απο εκει και μετα εγω πως μπορω να παω στο ξενοδοχειο που βρισκεται κοντα στην σταση του τραμ gulhane στην περιοχη sultanahmet??
Σε ποιο αεροδρομιο πετας ? εχεις κανονισει που θα μεινεις?..Ταξιμ ή Σουλταναχμετ..για να σου δωσω συγκεκριμενες πληροφορειες..και θα σου πω και για την καρτα...χαίρεται την καρτα istambul που την βγαζω?
ειναι η πρωτη φορα που θα παω εξωτερικο και δεν ξερω απο που να αρχισω....