spyros91
Member
Καλησπέρα σας! Για τα ΜΜΜ ( metro, tram, funicular) να βγάλω istanbulcard ή είναι το ίδιο να χτυπάω απλά την χρεωστική μου στα μηχανήματα?
Είναι πάμφθηνα το Uber.. έχει τον υποψινΚαλησπέρα σας! Για τα ΜΜΜ ( metro, tram, funicular) να βγάλω istanbulcard ή είναι το ίδιο να χτυπάω απλά την χρεωστική μου στα μηχανήματα?
Η Ιστανμπούλκάρτα είναι ευκολία και θα σου αρέσει κιόλας...Είναι εύκολο και να την βγάλεις....Άσε που την κρατάς και για επόμενες φορές...Καλησπέρα σας! Για τα ΜΜΜ ( metro, tram, funicular) να βγάλω istanbulcard ή είναι το ίδιο να χτυπάω απλά την χρεωστική μου στα μηχανήματα?
Έχει κάποιο όριο? Είχα πάει προπερσι, και στην τελευταία διαδρομή νομίζω δεν έπαιρνε άλλα χρήματα. Εκτός αν είχε κολλήσει το μηχανημαΗ Ιστανμπούλκάρτα είναι ευκολία και θα σου αρέσει κιόλας...Είναι εύκολο και να την βγάλεις....Άσε που την κρατάς και για επόμενες φορές...
Δε ξέρω για όριο..Μάλλον κόλλησε γιατί την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές...Έχει κάποιο όριο? Είχα πάει προπερσι, και στην τελευταία διαδρομή νομίζω δεν έπαιρνε άλλα χρήματα. Εκτός αν είχε κολλήσει το μηχανημα