Dimi89
New Member
Το δεύτερο!Τι εννοείς η σύντομη βόλτα στον βοσπορο;Να πας με το πλοίο της γραμμής απέναντι η να πας κάποια βόλτα στιλ κρουαζιερας;
Το δεύτερο!Τι εννοείς η σύντομη βόλτα στον βοσπορο;Να πας με το πλοίο της γραμμής απέναντι η να πας κάποια βόλτα στιλ κρουαζιερας;
να δοκιμασεις ταβούκ κιοκσού............θεικο ειναι.....τωρα ποιου θεου δεν ξερω.......αλλα ειναι θεικο........πρωτα φατο και μετα ρωτα τι εχει μεσα ομως.......!ήμουν και γω μία από τους τρελούς που ταξίδεψε στην Πόλη τον Ιανουάριο. Hafiz Moustafa απλά θεός!!! Ακόμα θυμάμαι το θεϊκό καζάν ντιπί του!!!
Φοβερος! Αυτο θα πει αμεση ενημερωση! Να ξερουμε ποσο ακριβως θα πληρωσουμεΟι τιμές 27/8/18 View attachment 245659 στο Balkan Lokantasi στην περιοχη του Sirkeci
Με την σημερινή ισοτιμία το πιο ακριβό πιάτο έχει 1.80 ευρώ λέω να πάω να κάνω τη γιορτή μου εκεί, πιο φτηνά θα μου έρθειΟι τιμές 27/8/18 View attachment 245659 στο Balkan Lokantasi στην περιοχη του Sirkeci
Ε ναι αυτό που γράφω στην ιστορία είναι το ίδιο λες και εσύΑκούστε με υπάρχει ένα χαμαμ το Kardiga Ηamami απέναντι απο Αστυνομικό τμήμα. Ξεχωριστή είσοδο για άντρες και γυναίκες. Πήγα τέλη 28 Αυγούστου χαμάμ, μασάζ, πλύσιμο, τρίψιμο, περιποίηση περίπου 1 ώρα και κόστος 53 TRY!!!!!!!!!!!! και 10 ΤRY στον μουστακαλή που με περιποιήθηκε (1E-6,8TRY). Ήταν μέσα μόνο Τούρκοι, δεν είναι τουριστικό, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και θα ξαναπάω αυτό είναι σίγουρο. Κανένας κίνδυνος η δε γυναίκα μου περίμενε στον προθάλαμο. Αρκεί να αντέξεις στην υψηλή θερμοκρασία μέσα στον χώρο.
Κορυφή!!!!!!!!!!!!!!!!Ε ναι αυτό που γράφω στην ιστορία είναι το ίδιο λες και εσύ