panius
Member
Και γω!Εγω παντως ΘΑ ΠΑΩ
Και γω!Εγω παντως ΘΑ ΠΑΩ
Δεν το συζητω...ακομη και τα παιδια να μην παρεις μαζι...ολοι θα εχουν ανησυχια για σενα.... και γω θα παω μονη ενω συνηθως παντα καποιος ερχεται μαζι μου αυτη τη φορα σε ολους εχω πει οχι... γιατι δεν θελω την ευθυνη αλλων..ποσο μαλλον των παιδιων μου ...Κωνσταντινούπολη είχα πάει το 2006, και τότε είχαν θέματα αλλά πλέον έχει παραπάει το θέμα.
αν δεν είχα μικρά παιδιά, θα πήγαινα άνετα, αλλά πλέον δε θέλω να πολυδιακινδυνεύω!
Ακολουθώντας την πρόταση σου, έκλεισα στο Orient Express , στην παλιά πόλη, με δυνατότητα ακύρωσης εως 30 Δεκ, οπώτε έχουμε περιθώριο ακόμα. Να δούμε και το καιρό μέχρι τότε! Σε ευχαριστώ!Εγω παντως ΘΑ ΠΑΩ...! και περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια ποτε θα περασουν οι μερες..! και γμτ για δυο μερες εχασα το τελευταίο πραξικοπημα .
ΥΓ φιλε @elias74gr αν τελικα πας αλλαξε ξενοδοχειο μεινε στη περιοχη sirkesi πχ https://www.booking.com/hotel/tr/or...oAQGoAgM;sid=b3f532e243eefe5817f22db13dcd6371 ή https://www.booking.com/hotel/tr/sa...oAQGoAgM;sid=b3f532e243eefe5817f22db13dcd6371
Απο εκει παντου πηγαινεις με τα ποδιαΑκολουθώντας την πρόταση σου, έκλεισα στο Orient Express , στην παλιά πόλη, με δυνατότητα ακύρωσης εως 30 Δεκ, οπώτε έχουμε περιθώριο ακόμα. Να δούμε και το καιρό μέχρι τότε! Σε ευχαριστώ!
Να περασετε καλα....δεν θα γινει τιποτα! το πιστευω... θα ειναι τοσο λιγοι οι ευρωπαιοι τουριστες..που θα αισθανεστε "μοναδικοι"Χρόνια Πολλά!
τελικά, αποφασίσαμε να πάμε!
θα είναι και κανένας άλλος ή θα είμαστε οι μοναδικοί;
Φιλοι παντως που τώρα ειναι εκει μου ειπαν οτι ειναι ολα γεματα, οι δρομοι το ιδιο, τα μαγαζια τιγκα, διασκεδαση κ ξενυχτια ως τις 05.00, αισθημα ασφαλειας υψηλο κ παρα πολλοι τουριστες κ ελληνες.Να περασετε καλα....δεν θα γινει τιποτα! το πιστευω... θα ειναι τοσο λιγοι οι ευρωπαιοι τουριστες..που θα αισθανεστε "μοναδικοι"
Και για του λογου το αληθες...τραφικ τζαμ μετα το κλαμπινγκ..(επιστροφη απο την τελευταια σταση στις 05.00..απο το reina εννοειται...)Φιλοι παντως που τώρα ειναι εκει μου ειπαν οτι ειναι ολα γεματα, οι δρομοι το ιδιο, τα μαγαζια τιγκα, διασκεδαση κ ξενυχτια ως τις 05.00, αισθημα ασφαλειας υψηλο κ παρα πολλοι τουριστες κ ελληνες.