duty_free
Member
στατιστικώς, το να συμβεί κάτι, τοσο κοντά με το προχθεσινό, ειναι πολύ απίθανο.
Και καλά κάνετε. Καλά να περάσετε!Δεν ξέρω αν πράγματι μετράει η γνώμη κάποιων άγνωστων σε τέτοια διλήμματα, αλλά εμείς Παρασκευή φεύγουμε για Κωνσταντινούπολη, όπως το είχαμε προγραμματίσει.
Εμείς 24-28 λέμε. Ανυπομονούμε, αν και λίγο μαγκωμενοι οι μισοί της παρέας. Καλά να περάσετε!!Εμείς 25 με 27 Νοεμβρίου πάμε Σμύρνη, δεν έχω δεύτερη σκέψη. Εκτός αν έχει ξεκινήσει ο γ παγκόσμιος πόλεμος
Αχαχαχαααχ Με όλη μου την καρδιά.να μην πάτε Κωνσταντινούπολη,
χαρίστε τα εισιτήρια σε μας να πάμε να δούμε πως είναι τα πράγματα και επιστρέφοντας θα σας πούμε.
Το σκέφτηκα κι αυτό! Έπειτα λέω τοσο γκαντέμηδες να είμαστε?στατιστικώς, το να συμβεί κάτι, τοσο κοντά με το προχθεσινό, ειναι πολύ απίθανο.
Μετράει με την έννοια ότι αν και άγνωστοι μεταξύ μας, υπάρχει ανθρωπιά , δηλαδη δεν θα φοβάσαι να πας και θα μου προτείνεις να παω, οπότε πιστεύω θα απαντήσει κάποιος και σύμφωνα με το πώς θα έπραττε ο ίδιος. Οι φίλοι και η οικογένεια θα σε αποτρέψουν κατά γενική ομολογία. Ο άγνωστος θα το δει πιο σφαιρικά. Αν με αντιλαμβάνεστε! Καλά να περάσετε! Θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!!Δεν ξέρω αν πράγματι μετράει η γνώμη κάποιων άγνωστων σε τέτοια διλήμματα, αλλά εμείς Παρασκευή φεύγουμε για Κωνσταντινούπολη, όπως το είχαμε προγραμματίσει.
Χρησιμοποιησατε την καταλληλοτερη λέξη. Εμψύχωση, αυτό ακριβώς χρειάζομαι! Κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τόσο σύντομα.εγω νομιζω οτι ρωτατε αγνωστους περιμενοντας εμψυχωση ... και περιμενοντας να ακουσετε το "να πατε". Κ γω νομιζω οτι θα πηγαινα... οντως ειναι στατιστικα δυσκολο να ξαναγινει κατι.... ισως βεβαια να ειναι οι ελεγχοι ακομα πιο ενδελεχεις σε αροδρομια κλπ.... Τελος εγω δεν θα πολυ καθομουν στην ταξιμ... στο γρηγορο και αλλου μετα....
Να πας χωρίς δεύτερη σκέψη και απέφυγε τις πολλές βόλτες στην Ιστικλάλ...Χρησιμοποιησατε την καταλληλοτερη λέξη. Εμψύχωση, αυτό ακριβώς χρειάζομαι! Κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τόσο σύντομα.
Αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε. Μάλλον θα πάμε. Θα σας ενημερώσω όταν με το καλό επιστρέψουμε πώς έχουν τα πράγματα εκεί. Ο Θεός μαζί μας και κοντά σε όλο τον κόσμο.