• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Κωνσταντινουπολη με γκρουπ.Καμια καλη προσφορα?

thrasheri21

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
χαχα εννοειται πως εχει πλεονεκτηματα!και βρισκω και διαφορα με διανυκτερευσεις κιολας σε Καβαλα και αυτο θα ηταν ακομη πιο ωραιο!Αυτοι οι φοροι του αεροδρομιου με χαλανε γιατι θελω να τους παω για 3 τουλαχιστον βραδια τα 2 μου φαινονται πολυ λιγα και μαζι με το οργανωμενο πακετο μου βγαινουν 920!:shock: Αυτα με κανουν να το σκεφτομαι!ευχαριστω παντως για ολες τις συμβουλες!

Nektarios87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φολεγανδρος
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Απο οσο ξερω,υπαρχει λεωφορειο που περναει απο καβαλα για Κων/πολη με 60 το ατομο(δεν θυμαμαι αν ειναι πανε ελα η μονο πηγαινε) φευγει Πεμπτη και γυριζει Κυριακη...
Αν εχει γραψει κατι παρομοιο καποιος συγχωρεστε με γιατι δεν διαβασα τα προηγουμενα!

paefstra

Member
οι καλυτερες προσφορες που βρισκω η αληθεια ειναι οτι τις βρισκω οδικως.δεν ειναι κακη ιδεα το πουλμαν αλλα φοβαμαι μηπως τους ταλαιπωρησω!
Γιατί δεν τους στέλνεις με αεροπλάνο στην Αλεξανδρούπολη που είναι πολύ φτηνότερα τα εισιτήρια (ενδεικτική τιμή με Aegean 115 ευρώ) και από κει με ένα πρακτορείο Αλεξανδρούπολης που πηγαινέρχονται συνέχεια; Ακόμη και πάμφθηνο πρακτορείο Θεσσαλονίκης μπορεί να τους παραλάβει και να τους επιστρέψει Αλεξανδρούπολη με κόστος εκδρομής κάπου 130- 150 ευρώ και 3 ήμερη ξενάγηση. Ούτε ταλαιπωρία και φτηνά.

paefstra

Member
Μα γίνονται οργανωμένες εκδρομές από Αλεξανδρούπολη, αλλά κυρίως έχει Θεσσαλονικιώτικα γκρουπ που παραλαμβάνουν κόσμο στη διαδρομή για Κωνσταντινούπολη και τα αφήνουν στην Αλεξανδρούπολη στο γυρισμό.
Με γκρουπ θα πάνε, αλλά δεν θα γυρίσουν την Ελλάδα με πούλμαν.

thrasheri21

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Ενδιαφερον θα το κοιταξω!Ευχαριστω!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!Κι εγω το Riva σκεφτομουν γιατι ειναι μολις 3 λεπτα απο την πλατεια!Κατι τελευταιο το cosmorama το ξερεις γενικα σαν site?Γιατι εχω μια απορια γραφει οτι συμπεριλαμβανεται 1 ημερα ξεναγησης και απο κατω ελληνοφωνος ξεναγος.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οκ θα εχουν ξεναγηση τη μια μερα τις υπολοιπες μερες ομως θα υπαρχει ο ξεναγος ή αυτο ισχυει μονο για την πρωτη μερα!Συγγνωμη αν σας εχω κουρασει απλα απο γκρουπ ειμαι τελειως ασχετη και θελω τη γνωμη σας για τη συγκεκριμενη προσφορα.Οριστε και το λινκ --http://www.cosmorama.gr/duration.aspx?DID=1101#Tour_Departures&Rates
Με το cosmorama πηγα τον Απριλιο στη Πολη
Επελεξα το ΚONAC
Booking.com: Hotel Konak, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία - 65 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
Koντα στη παλτεια Ταξιμ, και στην αφετηρεια του μετρο και των λεοφωρειων
Ειμαστε 5 ατομα και ειχαμε ενα Βαν καθε πρωι εξω απο το ξενοδοχειο για τις ξεναγησεις
Ξεναγος μας ηταν η Αησά μια Τουρκαλα που ειχε τελειωσει Ελληνικη φιλολογια πολυ καλη στη δουλεια της και πολυ ευγενικη, γενικα μειναμε πολυ ευχαριστημενοι

VACH

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλκάνια όχι παίξε γέλασε
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος των Άλπεων
Αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία από το θέμα, οι γονείς μου πήγαν Κωνσταντινούπολη με το ρίκα travel, ειδικεύεται σε ταξίδια στην Τουρκία, έμειναν πολύ ευχαριστημένοι, όλα φυσικά ήταν οργανωμένα, δεν έκαναν ρούπι μόνοι τους, αν και υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Από ό,τι θυμάμαι έμειναν ένα βράδυ Καβάλα, ήταν 8ήμερο, είχε και οδικώς και αεροπορικώς. Αυτοί πήγαν οδικώς, ήταν νομίζω πριν από 3 χρόνια 400 ευρώ το άτομο και το ξενοδοχείο 5άστερο στην πλατεία Ταξίμ.

Γενικώς, για άτομα που δεν θέλουν να οργανώσουν το ταξίδι μόνοι τους, πιστεύω ήταν καλή επιλογή, θυμάμαι το είχαν ψάξει πολύ με όλα τα γραφεία. Ηλικιακά είναι στα 50-55, δηλ. θα μπορούσαν άνετα και μόνοι τους αλλά προτίμησαν χαλαρά με το γραφείο. Τα μόνα παράπονα που θυμάμαι ήταν κάνα δυο βραδιές πολύ τουριστικές με χορούς της κοιλιάς, εντελώς για τουριστική κατανάλωση, που δεν τους ενθουσίασαν και επίσης, ότι αισθάνονταν σαν κοτόπουλα προς πάχυνση στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο απ' το πολύ φαΐ. Αλλά γενικώς με την ξεναγό και το γκρουπ πέρασαν πολύ ωραία. Α, και το άλλο αρνητικό ότι τους έτρεχαν με πολύ φορτωμένο πρόγραμμα σε διάφορες εκδρομές και αν το ξανάκαναν δεν θα πήγαιναν σίγουρα σε όλες.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας!Εψαξα διαφορα και βρηκα ενα πακετο με το cosmorama.gr 325 το ατομο 4 ημερες και παρεχει τα εξης ξενοδοχεια!Αν εχει παει κανεις σε ενα απο τα δυο θα το εκτιμουσα πολυ αν με ενημερωνε!Λοιπον ειναι τα ξενοδοχεια Riva και Feronya!Ευχαριστω πολυ!
Να μην μείνουν στο Feronya.

Δες και εδώ:

http://www.kanon.gr/travel.asp?e_l=1&lang_id=0&e_cat_id=89&e_travel_id=111

για ένα άλλο πρόγραμμα...

thrasheri21

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον αλλα τελικα αποφασισα να τους παω μετα τα Χριστουγεννα που ειναι και low season και θα μου βγουν λιγο πιο οικονομικα τα πραγματα!Γιατι σε τετοιους καιρους για να κανεις ενα σπεσιαλ δωρο πρεπει να το εξεταζεις απο ποσες παραμετρους!

Νέστωρ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Εγώ είχα κοιτάξει αυτό το πρόγραμμα για Κωνσταντινούπολη που μου φάνηκε πλήρες. Κι εδώ προτείνουν το Feronya μεταξύ άλλων. Με ενδιαφέρει πάντως γιατί ο babaduma λέει να ΜΗΝ το προτιμήσει κάποιος. Δεν το ξέρω το ξενοδοχείο, αλλά αν δεν είναι καθαρό ή κάτι παρόμοιο, καλό θα ήταν να μας το πεις κι εμάς..;).

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δεν το ξέρω το ξενοδοχείο, αλλά αν δεν είναι καθαρό ή κάτι παρόμοιο, καλό θα ήταν να μας το πεις κι εμάς..;).
Καλή τοποθεσία, αλλά: Το ξενοδοχείο ήταν "κουρασμένο", μύριζε, είχε μικρά δωμάτια, φτωχό πρωινό και πολλή φασαρία. Το δε προσωπικό, σε σύγκριση με άλλων, μάλλον αγενές. Κακή σχέση value for money.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom