• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κυριακή βράδυ Εθνικών Εκλογών & Travelstories

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Η παρέμβασή μου, χαιρετισμός στους φίλους που αυτή την "σημαντική" στιγμή αντί να παρακολουθούν τα εξιτ-πολς και τις ...δηλώσεις βρίσκονται στην παρέα μας. Να είστε καλά αδέλφιααααα!!!!!!!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Η παρέμβασή μου, χαιρετισμός στους φίλους που αυτή την "σημαντική" στιγμή αντί να παρακολουθούν τα εξιτ-πολς και τις ...δηλώσεις βρίσκονται στην παρέα μας. Να είστε καλά αδέλφιααααα!!!!!!!!
Προσωπικα βρισκω πολυ πιο ενδιαφεροντα πραγματα στο φορουμ παρεα με τα φιλαρακια μου να γελαμε....να σατιριζουμε....να επικοινωνούμε με pm.... απο το να ακουω βαρετες πολιτικες συζητησεις....
Φιλε GKCAPO εδω ολοι μαζι στη παρεα σου !!!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εγω ψηφιζω "τζενη τζενη" και σπετσες!!!
οσες φορες και να το δω..απλα δεν το βαριεμαι!!!!

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Προσωπικα βρισκω πολυ πιο ενδιαφεροντα πραγματα στο φορουμ παρεα με τα φιλαρακια μου να γελαμε....να σατιριζουμε....να επικοινωνούμε με pm.... απο το να ακουω βαρετες πολιτικες συζητησεις....
Φιλε GKCAPO εδω ολοι μαζι στη παρεα σου !!!!!
...Εύη μας (πριν λίγο ρωτούσε η σύζυγός μου για σας) χαιρετίσματα , σε όλους σας. Γειά σου Γιώργο!!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
...Εύη μας (πριν λίγο ρωτούσε η σύζυγός μου για σας) χαιρετίσματα , σε όλους σας. Γειά σου Γιώργο!!!
Φιλια και απο εμας!!!!!!! παντα με ρωταει ο Γιωργος για σας....Η προσκληση ειναι ανοιχτη !!!

Παντως το θεμα σου ηταν επικαιρο και διακριτικο....και οπως βλεπεις ειχε ενδιαφερον :shock: τι καλλιτερο απο την αποψινη παρεα !!!!!

varioAthens

Member
εγω ψηφιζω "τζενη τζενη" και σπετσες!!!
οσες φορες και να το δω..απλα δεν το βαριεμαι!!!!
Δεν μπορούσε να βρεί το STAR πιο ταιριστή ταινία σήμερα! Ή μάλλον και αυτή με τον Μαυρογιαλούρο θα ήταν κορυφαία σήμερα, μέρα των λαμογιών!!! :lol:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Iδίως αυτή τη στιγμή που μιλά ο νέος....

περιμένω τους νέους λογαριασμούς.........

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Είχα μπλέξει εγώ με οικογενειακές συγκεντρώσεις σήμερα και όλοι έβλεπαν τις εκλογές, βαριόμουν απίστευτα από ένα σημείο κι ύστερα, ανυπομονούσα να έρθω σπίτι, κοντά στο καλό μου laptop, να μπω travelstories και να ενημερωθώ, όπως κάθε μέρα!

Christian

Member
Επειδή τα γραπτά μένουν ένα έχω να πω!!!
Τα χειρότερα .....έρχονται.

Υ.Γ Όποιος κατάλαβε ....κατάλαβε, οι υπόλοιποι είμαι σίγουρος θα το νιώσουν στο μέλλον.;)

neraida

Member
Επειδή τα γραπτά μένουν ένα έχω να πω!!!
Τα χειρότερα .....έρχονται.

Υ.Γ Όποιος κατάλαβε ....κατάλαβε, οι υπόλοιποι είμαι σίγουρος θα το νιώσουν στο μέλλον.;)
τι λες βρε christian? χειροτερα και απ' οτι ειναι??? ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα