giannoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- who knows???
εκπληκτική ιστορία και φανταστικές φωτογραφίες! Εμπειρία ζωής! Εύχομαι να ζήσετε πολλές τέτοιες!!
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά για μένα είναι σχετικά λίγα αυτά που θέλω να δώ πρίν πεθάνω. Ένα απο αυτά είναι σίγουρα αυτό το ασύλληπτο φυσικό φαινόμενο!Τελικά πόσα είναι τα πράγματα που οπωσδήποτε πρέπει να κάνει κάποιος πριν πεθάνει; 100, 200, 1000;
Να δω ένα ασύλληπτο φυσικό φαινόμενο, το Βόρειο Σέλας.
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Καλά ταξίδια και σε σέναΜε όποια σειρά και να βάλω τις λέξεις δεν θα καταφέρω να πώ αυτό που θέλω....Μοναδικό ταξίδι.-
Χαίρομαι πολύ για εσάς!!!
Καλά ταξίδια να έχετε πάντα!!!!
Θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο κόστησε το πακέτο για την παρακολούθηση του ΒΣ.Το πλάνο πτήσεων είχε ως εξης: Αθήνα - Στοκχόλμη - Όσλο - Τρόμσο και στην επιστροφή Τρομσο - Όσλο - Βρυξέλλες -Αθήνα. Η συνολική διάρκεια κάθε σκέλους ήταν γύρω στις 10 ώρες (μαζί με τις αναμονες ) και το κόστος γύρω στα 800€ και για τους δύο.
Η διαμονή κόστισε γύρω στα 500€ για 5 βραδια
Θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο κόστησε το πακέτο για την παρακολούθηση του ΒΣ.
*Φοβερές φωτό!!
Γράφω για να σε ευχαριστήσω , γιατί η ιστορία σου, βοήθησε εμένα και την σύζυγό μου πάρα πολύ στο ταξίδι μας στο Τρόμσο, κυρίως για την εταιρεία που διαλέξαμε και εμείς και είχαμε την τύχη να δούμε το βόρειο σέλας!! Ευχαριστούμε πολύ.Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ευρώπη
Χαίρομαι πάρα πολύ γι'αυτό. Είσαστε πολύ τυχεροί να ξέρετεΓράφω για να σε ευχαριστήσω , γιατί η ιστορία σου, βοήθησε εμένα και την σύζυγό μου πάρα πολύ στο ταξίδι μας στο Τρόμσο, κυρίως για την εταιρεία που διαλέξαμε και εμείς και είχαμε την τύχη να δούμε το βόρειο σέλας!! Ευχαριστούμε πολύ.