silversurfer
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανδαλουσία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Του Κόσμου
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ευρώπη
Αυτή η "στιγμή" ακούγεται μαγικήΓια μια στιγμή αισθάνθηκα άτρωτος, απρόσβλητος από οτιδήποτε θνητό και εφήμερο. Σαν να άγγιξα το
προσωπείο της αιωνιότητας πριν διαλυθεί και χαθεί σαν άμμος ανάμεσα στα δάχτυλά μου. Σαν να σταμάτησα για μια στιγμή τον τροχό του Χρόνου, τόσο μικρή όσο το ανοιγόκλεισμα των βλεφάρων.
Μπορέι να ακουστεί κοινότυπο και τετριμμένο, αλλά από την πλημμυρίδα όλων αυτών των συναισθημάτων δεν έχω αναδυθεί ακόμηΑυτή η "στιγμή" ακούγεται μαγική
Αγαπητέ, μην το αφήσεις έτσι!Μόλις επέστρεψα από το Tromso και προσυπογράφω ότι η ιστορία του @gioske είναι πέρα για πέρα ακριβής. Δυστυχώς το Βόρειο Σέλας δε μας έκανε τη χάρη, καθώς όλες τις μέρες είχε συννεφιά, αλλά θα ξαναπάω οπωσδήποτε - έχω αφήσει πολλές ανοιχτές εκκρεμότητες με τη βόρεια Νορβηγία..
Ναι, θα τα γράψω πολύ σύντομα σε νέο ποστ εδώ! Σου το υπόσχομαι. Αξίζει και ο δρόμος και ο προορισμός Εγώ τουλάχιστον ήδη οργανώνω το πότε θα ξαναπάω.Αγαπητέ, μην το αφήσεις έτσι!
Κι αν δε θες να γράψεις λεπτομέρειες, πες με λίγα λόγια τι έγινε.
Πες μας τις προσπάθειες που έκανες. Πρέπει να το κυνήγησες λίγο.
Γιατί δεν το πέτυχες;
Ξέρεις, ετοιμάζομαι να πάω και όσο κι αν λένε πως περισσότερο αξίζει ο δρόμος, στο συγκεκριμένο ταξίδι αξίζει και ο προορισμός τα μάλα.
Γιατί ρε παιδιά;Και εγω ειχα παει 3 μερες Τρομσον τον Δεκεμβριο αλλα το aurora borealis δεν μου εκανε την χαρη να εμφανιστει. Η ολη εμπειρια ηταν απιστευτη αλλα στεναχωρεθηκα αρκετα. Θα επιστρεψω κ γω σιγουρα καποια στιγμη να το κυνηγησω.
Δεν θα μας περιγραψεις την εμπειρια σου; Θα ηθελα πολυ να μαθω περισσοτεραΗ ολη εμπειρια ηταν απιστευτη