το διαβατηριο ειναι υποχρεωτικο για Κροατια ? γιατι το αλλο ατομο που θα ταξιδεψω δεν εχει ... :roll:Στέλιο πήγα Ντουμπρόβνικ τον Ιουνιο και εκατσα 5 μέρες. Εμεινα μέσα στην παλιά πόλη και ήταν θαυμάσια. Καναμε 3 ημερήσιες εκδρομές. Η πρώτη ήταν στα 3 νησάκια (Ελαφήτη Αιλαντς). Στο Lopud θα κατσετε κανα 2ωρο για μπανακι. Θα σας προσφέρουν και ψαράκι στην διαδρομή και δωρεάν ποτα. Εαν πας προσπάθησε να παρεις το καραβάκι με το όνομα VIVADO( μεγάλα τραπέζια και τέλεια σκιά). Ξεκινάει απο το παλιο λιμανακι στις 10.45. Κοστος 250 κουνα το άτομο με παζάρι το πήραμε 220. Αυτο όμως που μου άρεσε πολυ ηταν οι 2 μονοήμερες εκδρομές , μια στη Βοσνία Ερζεγοβίνη στο Μόσταρ και μια στο Μαυροβουνιο στο Κότορ και στην Μπούτβα οπου κάναμε και μπάνιο. Εγω χρησιμοποίησα το LEA Travel και εμεινα ευχαριστημένος. Αναχώρηση 8.00 το πρωι εξω απο το Χίλτον. Κοστος ανα άτομο η εκδρομή 320 κουνα ( 45ε) , and dont forget your passport. Αυτο που δεν έκανα ήταν να πάρω το τελεφερικ και να πάω πανω στο βουνο με την υπέροχη θέα... εσύ κάντο ( 10ε )το βράδυ. Και απο τα 3 κράτη εχω πάρει βιντεο με πραγματικές σκηνές απο τον μεταξύ τους πόλεμο.