eva kas
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- οσο πιο μακρια γινεται!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτικη + Αρκτικη
ΧαχαχαχχαχαχαχαΒάλε Vito +1, θα συνοδεύομαι από την @efi.hania.
ΧαχαχαχχαχαχαχαΒάλε Vito +1, θα συνοδεύομαι από την @efi.hania.
Γεια σου!!!μεσημέρι λίγο δύσκολο .....συνήθως τις καθημερινές ανοίγουμε από τις 6 και μετά.θα ρωτήσω όμως το "αφεντικό " και θα σου στείλω μηνυμα γιατί και εγώ για να φάω πάω!!!!!(δική μας η ταβέρνα αλλά εγώ υπάρχω μόνο σαν guest star.......καταλαβαίνεις.....)Εντελώς άσχετο με την πίτα,αλλά για να μην ρωτάω αλλού.Αυτή η ωραία ταβέρνα που μαζεύεστε θα είναι ανοικτή δεύτερη ή τρίτη μέρα του Πάσχα;Μεσημέρι;Φυσικά καθώς η παρέα θα είναι μεγάλη(10-12 άτομα) θα γίνει κράτηση 3-4 μέρες πρίν.Τι όνομα ζητάμε;eva;
Εντάξει στείλε μήνυμα τι ώρες θα ανοίξετε Δευτέρα και Τρίτη μετά το Πάσχα.' Εχουμε βέβαια πολύ καιρό ακόμη.Αν είναι 6 θα έρθουμε ανάλογα καθώς είναι και οι δύο ώρες επιστροφής στο Ηράκλειο.Το περίφημο προφιτερόλ είναι στάνταρ ή πρέπει να το παραγγείλουμε;ΣοκολατάκιαςΓεια σου!!!μεσημέρι λίγο δύσκολο .....συνήθως τις καθημερινές ανοίγουμε από τις 6 και μετά.θα ρωτήσω όμως το "αφεντικό " και θα σου στείλω μηνυμα γιατί και εγώ για να φάω πάω!!!!!(δική μας η ταβέρνα αλλά εγώ υπάρχω μόνο σαν guest star.......καταλαβαίνεις.....)
Βερακρουζιάνε.... ρακές μου χρωστάς......Ίσως καταφέρω να σας γνωρίσω από κοντά, καθότι εντελώς νιούφης ολίγων ημερών!
Το προφιτερόλ ειναι μόνο για σήμερα!!!!!Εντάξει στείλε μήνυμα τι ώρες θα ανοίξετε Δευτέρα και Τρίτη μετά το Πάσχα.' Εχουμε βέβαια πολύ καιρό ακόμη.Αν είναι 6 θα έρθουμε ανάλογα καθώς είναι και οι δύο ώρες επιστροφής στο Ηράκλειο.Το περίφημο προφιτερόλ είναι στάνταρ ή πρέπει να το παραγγείλουμε;Σοκολατάκιας
Δεν πειράζει.Καλοφάγωτο και καλά να περάσετε.Το προφιτερόλ ειναι μόνο για σήμερα!!!!!
Kαι δε μας λες Βιτούλη, το κόκκινο χαλί που στρώσαμε για την star μας που θα έλθει με την BMWδάρα της μαζί θα το πατήσετε?Βάλε Vito +1, θα συνοδεύομαι από την @efi.hania.
Με εκφράζεις στο 100% δε θα μπορούσα να προσθεσω τίποτα παραπάνω...Ήταν όλα τέλεια...η φιλοξενία της οικοδέσποινας Eva kas το καλό φαγητό,τα γλυκά που έφτιαξε για μας η παρέα, τα ταξίδια που μοιραστήκαμε και βέβαια τη παράσταση έκλεψαν τα πρωτάκια μας που ελπίζουμε του χρόνου να είναι περισσότερα
Όπως κάθε χρόνο η βασιλόπιτα ήταν από την argiro και πεντανόστιμη
Μεγάλη απούσα η LOULOU αλλά εκεί στο Νεπάλ προσφέρει τις υπηρεσίες της σαν Γιατρός του Κόσμου
Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες αλλά αυτό δεν εμπόδισε τα παιδιά από το Ηράκλειο να οδηγήσουν 4 ώρες σε ένα οδικό άξονα γεμάτο κατολισθήσεις και καταρρακτώδη βροχή
Θα ήθελα πολύ να μη περιμένουμε του χρόνου για να ξαναβρεθούμε μια Κυριακή, χαλαρά στο Ρέθυμνο, για καφέ και γλυκό, θα ήταν ότι καλλίτερο...( που λέει ο λόγος....πάλι σε φαγητό θα καταλήξουμε )
Σας ευχαριστώ από καρδιάς....με μια μαντινάδα....
Ήτανε έθιμο παλιά
και παραμένει να΄ναι
όταν οι φίλοι οι καλοί
γλεντάνε και αγαπάνε