soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
εγώ, συν τα τρία γνωστά σας άτομα από Χανιά
παγουρίνο... μου θύμισες τα χρόνια στο δημοτικό!το παγουρίνο να μη ξεχάσεις
Νικόλας με R1200gs? (Είδα μια παλιότερη ανάρτηση σου ) Γνωριζομεθα? Αν όχι να γνωριστούμε, αν ναι σφύρα ποιανού σαιΓιανναρα δύναμη. Αν και έχω μήνες να μπω στο φόρουμ, τώρα θα ξεκινήσω πάλι για να διαβάσω την ταξιδαρα σου.
Ελπίζω να τα πούμε στην πίτα.
Τσισκος
Στείλε να δούμε ποια είσαι βρε , να προετοιμαστώ κατάλληλα . Νιώθω ότι με γνωρίζουν αρκετοί αλλά εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα , είμαι και λίγο ντροπαλουλης ως νιουφηςΚαι πάνω που έλεγα να σου στείλω μήνυμα στο facebook για την συνάντησή!!!!!προσπάθησε να έρθεις ,περνάμε πολύ ωραία!!!!!
+ 1 και εγώ!!! (Ευχαριστώ πολύ και πάλι mpampis1979 )ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
Κυριακή 24 Φλεβάρη
Ταβέρνα Κούμανδρος Καλύβες Χανιά
Ωρα 1.30
Ζωηρό ενδιαφέρων εκδήλωσαν οι εξής
eva kas
vito
kokolaki
rethimno +2
argiro +1
sif....+1
mpambis 1979
MIAT +2
Triplover
jmar
renata
Για να δούμε και άλλους....τώρα σας πιάσαν οι ντροπές ??
τελικά κι εγώ τα ξέρω καλά τα τρελοκομεία! Έχω βάλει και τη φάτσα μου φόρα παρτίδα εγώ συν το γνωστό nickname εδώ και 15 χρόνια άλλωστε τι είναι τα Χανιά, ένα χωριουδάκιΚοίτα σουξέ που έχεις ακόμα δεν ήρθες...να σε γνωρίζουν όλοι και εσύ κανένα ??
Βαγγέλη ζεις ???? Τι έκπληξη είναι αυτή ??? μου φαίνεται ότι πολιτογραφήθηκες ΗρακλειώτηςΠεριπου ωρα 15.00 / 24-2 , προσγειωνεται η Αιγαιου στο Καζαντζακης. Με εναν καλο αγωνα δρομου μπορει να σας προλαβω.
Θα χαρω να (ξανα)βρεθω αναμεσα σε φιλους....
Πρωτάκι στην Κοπή πίτας γιατί στο φόρουμ έχω κλείσει δεκαετία!!!!(Ω Θεέ μου!Ημουνα νια και γέρασα...ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
Κυριακή 24 Φλεβάρη
Ταβέρνα Κούμανδρος Καλύβες Χανιά
Ωρα 1.30
Ζωηρό ενδιαφέρων εκδήλωσαν οι εξής
eva kas
vito
kokolaki
rethimno +2
argiro +1
sif....+1
mpambis 1979
MIAT +2
Triplover
jmar
renata
danev
marlen123
soudianos +3
World Nomade +1
Kαλωσορίζουμε τα ΄΄πρωτάκια μας ΄΄ jmar , World Nomad, MIAT και danev και περιμένουμε και άλλες εκπλήξεις
"Έχω ανάγκη μια σου λέξη, μια αλήθεια μες τις αυταπάτες,