Marizaki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- UK again..
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιταλια ;!
1. απορω πως βγηκαν οι χαρακτηρες ελληνικοι στο παραπανω μηνυμα και μαλιστα λατινικοι μονο στο α παγι!!!βρε παιδια αν λειπουν οι περισσοτεροι...αλλαχτε ημερομηνια!
(συγνωμη για τους λατινικους χαραχτηρες...αλλα ειμαι "a Pariiiiiis" ...χαλια το πληκτρολογιο τους-χαλια!)
2. μετα τις 12 Ιουλιου κ πριν τις 12Αυγουστου θα μπορω οποτε κι αν θελετε
3. Θα βγω εκτος θεματος αλλα θα το πω γιατι εχω σκασει....χαλια το Παρισι - χαλια!!!! α) ειναι ολο γκρι..τοιχοι, πεζοδρομια, κτιρια, το ποταμι, το μετρο!! β)Η παναγια των παρισιων μπροστα σε αλλους καθεδρικους (τουλαχιστον εσωτερικα) δε λεει τιποτα (πχ καθεδρικος του Τολεδο)και γ) στο Λουβρο χανεσαι, δεν υπαρχουν οδηγιες, δεν ειναι εξυπηρετικοι οι υπαλληλοι, απο αλλου μπαινεις, αλλου βγαινεις κ αλλου θελεις να πας! ( Μην ακουσω σχολειο για τον γυναικειο προσανατολισμοΤι ηταν αυτο σημερα? Επαιξαν τα νευρα μου, που λενε κ οι κρητικοι! Και ηταν κ κλειστες πολλες απο τις ελληνικες αιθουσες!Αυτα ηθελα να πω για να γκρινιαξω..ελπιζω να σας τα διηγηθω απο κοντα στη συναντηση
4. Ελπιζω (επίσης) στη Disneyland που θα παω τη Δευτερα να περασω καλυτερα απο οτι στη πολη του Παρισιου!
αυτααααααααααααααααα
συγγνωμη για το οφ τοπικ