Γεια σε ολους.Λεγομαι Χρηστος.Πηγαινω Κρητη με οικογενεια.Να μεινω σε ενα μερος(Χανια), ολες τις ημερες, η να τις μοιρασω 5 στα Χανια και 4 στον Αγ.Νικολαο?Προλαβαινω ετσι να δω τα βασικα η θα μου μεινει η ταλαιπωρια? Ευχαριστω.
Χρηστο καλως να ερθεις στο νησι μας....9 μερες δεν ειναι αρκετες για να το δειςΓεια σε ολους.Λεγομαι Χρηστος.Πηγαινω Κρητη με οικογενεια.Να μεινω σε ενα μερος(Χανια), ολες τις ημερες, η να τις μοιρασω 5 στα Χανια και 4 στον Αγ.Νικολαο?Προλαβαινω ετσι να δω τα βασικα η θα μου μεινει η ταλαιπωρια? Ευχαριστω.
χρηστο, να μεινεις χανια ολες τις μερες. εχει παρα πολλα να δεις και να κανεις. και λιγες ειναι, μην ταλαιπωρηθεις αδικα σε αλλους νομους. στην καλυτερη κανεις μονοημερο και κατι στο νομο ρεθυμνης. καλα να περασειςΓεια σε ολους.Λεγομαι Χρηστος.Πηγαινω Κρητη με οικογενεια.Να μεινω σε ενα μερος(Χανια), ολες τις ημερες, η να τις μοιρασω 5 στα Χανια και 4 στον Αγ.Νικολαο?Προλαβαινω ετσι να δω τα βασικα η θα μου μεινει η ταλαιπωρια? Ευχαριστω.
Φιλε criskal καταρχην καλως ηρθες στο foroum...αν ακολουθησεις την συμβουλη του σταυρου και πας μετα της 15/8 θα με βρεις στο μερος που ανεφερε...επισης μπορεις να εισαι και στην συναντηση που κανονιζει το rethimno...στο Ρεθυμνο στις 23/8!!!!
γεια σου χριστo, ετοιμάζομαι και εγώ να ξαναπαω στα χανιά για 2η συνεχή χρονια...Γεια σε ολους.Λεγομαι Χρηστος.Πηγαινω Κρητη με οικογενεια.Να μεινω σε ενα μερος(Χανια), ολες τις ημερες, η να τις μοιρασω 5 στα Χανια και 4 στον Αγ.Νικολαο?Προλαβαινω ετσι να δω τα βασικα η θα μου μεινει η ταλαιπωρια? Ευχαριστω.
Συμφωνω με τον Σταυρο. Αυτο εκανα κι εγω και μοιρασα σε δυο ταξιδια απο δυο νομους. Και παλι δε φτανει για να τα δεις ολα , ειναι πολυ μεγαλες οι αποστασεις και αρκετα τα αξιοθεατα και οι παραλιες. Αξιζει να αφιερωσεις δυο ταξιδια στην Κρητη..θα σου πρότεινα να δεις όμορους νομούς π.χ. χανιά και ρέθυμνο..