Voyager1
Member
- Μηνύματα
- 286
- Likes
- 69
- Επόμενο Ταξίδι
- Ρουμανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος της Γης
Last edited by a moderator:
το χύμα στις ταβέρνες τα περισσεύματα τα επιστρέφουν στο βαρέλι. συνήθως. παντού βέβαια. γι αυτό συμφωνώ ότι προτιμητέο το χειρότερο εμφιαλωμένο από το καλύτερο χύμα6 χρόνια πέρασα στην Κρήτη... όλα τα χύμα το ένα χειρότερο από το άλλο...
οι Κρητικοί ας αρκεστούν σε ρακί...
αποφεύγω το χύμα στην αθηνα σα το διάολο το λιβάνι αλλά αυτό μου κανε εντυπωση και μονο εκει πίνω χύμαΈχω φάει hangover από το ροζέ που λες,που πήγε σύννεφο.
Τουλάχιστον πριν κάποια χρόνια που σύχναζα στα μέρη.
το περίμενα ότι κάτι θα έγραφες captain...
αλλά επαναλαμβάνω την άποψή μου... όλα τα χύμα το ένα χειρότερο από το άλλο... και δοκίμασα αρκετά...
ήδη συμφώνησα. ποιος μαγαζάτορας θα βάζει καλό χύμα όταν κάνουν νοθείες και στα υλικά των φαγητών. κάτι αίθουσες των δεξιώσεων που κολλάνε δική τους ετικέτα στο μπουκάλι, ε!! είναι φαρμάκι και δε χρειάζεται ειδικές γνώσεις να το καταλάβεις
οι περισσότεροι που φτιάχνουν κρασί κάτω, επειδή το κάνουν μόνοι τους χαίρονται και νομίζουν ότι έχουν καλό αποτέλεσμα... Αλλά δυστυχώς απλά δεν το έχουν... τί να κάνουμε... Και αν τους πεις και την πραγματική σου γνώμη παρεξηγούνται κιόλας...
το δικό μου είναι καλύτερο απ όλα... δεν ήρθες να το δοκιμάσεις...
σωστά ο Λευτέρης, αν δεν καταναλωθεί σύντομα απ τη στιγμή που θα βγει από το βαρέλι, χαλάει. προτιμώ να χαλάει και να το πετώ από το να βάζω συντηρητικά. 200 λίτρα για τρία χρόνια!!!
αλλά νομίζω η συζήτηση είναι για μπουκάλια με ετικέτα
το δικό σου όντως δεν το έχω δοκιμάσειτο δικό μου είναι καλύτερο απ όλα... δεν ήρθες να το δοκιμάσεις...
ναι επιστροφή στο θέμα...αλλά νομίζω η συζήτηση είναι για μπουκάλια με ετικέτα