Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
βλέπω ξαναζεστάθηκε το θέμα για τα καλά... για λευκό κρασί μη πάτε μακριά έχουμε υπέροχα κρασιά με τιμές από 11-16€ όποιος θέλει να του προτείνω καμμιά εικοσαριά.... επίσης έχουμε αρκετα ερυθρα πολύ αξιόλογα με τιμες από 15-30€ επίσης μπορω να προτέινω μερικά, ειδικεύομαι στα κρασιά της περιοχής μου (γύρω από το παγγαίο άντε μέχρι τον όλυμπο) μη σας πιάνει ξενομανία έχουμε υπέροχα κρασιά!! τα κρασια δεν εχουν την φορολόγηση των σκληρων ποτών μη μπερδεύετε φόρους, απλά έχουν πολλούς ενδιάμεσους όπως τα λαχανικα και ενω ξεκιναν σε καλή τιμη από το κτήμα καταλήγουν στη διπλή τιμη στο ραφι.... εκτιμω πολύ το ξυνόμαυρο γι αυτο και πέρσι αγόρασα περιπου 10000φιάλες (άσπρο και κόκκινο) και όχι δεν είμαι αλκοολικός.... αγαπημενα μου κτηματα: γεροβασιλειου, βιβλια χωρα, αλφα, κ. λαζαριδη, ν. λαζαρίδη, κατσαρου, παυλιδη, τεχνη οινου, συμεωνιδη ( με σειρα προτεραιότητας) επίσης ξέρω ταβερνα στη θεσ/κη όπου έχει τα παραπάνω κρασια σε τιμες από -10% εως -30% απο τιμες κάβας!!! απίστευτο αλλά καρατσεκαρισμενο... την τελευταια φορά κάπως τις ανέβασε αλλά πάλι δε παιζεται... μη ρωτησετε πως το κάνει αυτό δε ξέρω.. όποιος θέλει στοιχειά της ταβερνας (πολύ καλό κρεας) ας στειλει π.μ. ε δε τα εχει όλα φθηνότερα, πρέπει να ξερεις καλά τις τιμες αγοράς....