Και το λευκό του, το δοκίμασα προχθές... πολύ καλό.Thema, Κτήμα Παυλίδη. Ροζέ ξηρό και πολύ εύγευστο!!! Αγαπάμε τα κρασιά της Δράμας και όχι μόνο
Θείε @Leftris B φαντάζομαι ότι εννοείς τον συνδυασμό ασσύρτικο-sauvignon blanc. Σωστά?Η κλασσική συνταγή που ξεκίνησε απο αμεθυστο, μετακομισε βιβλία χώρα και εγινε αξιολογη αντιγραφη απο θεμα, τεχνη και αρκετούς ακόμη
και μενα μου κανει εκπληξη, πάρε να δοκιμασεις sauvignon blanc amethystow fume 2022, προσοχη στην σοδεια να ειναι 2022.Την "Μαλαγουζιά δρυός" του Χατζημιχάλη, την έχει δοκιμάσει κανείς;
Τα κρασιά του Χατζημιχάλη (με εξαίρεση τον Καπνία) δεν τα είχα πολύ ψηλά, πιο κοντά στο "μέτριο" θα έλεγα, και γι αυτό είχα καιρό να δοκιμάσω καινούργιες ετικέτες. Την Μαλαγουζιά την δοκίμασα με υπόδειξη ιδιοκτήτριας κάβας και αποδείχτηκε μεγάλη θετική έκπληξη!
Μπαίνουν και τα υπόλοιπα στη γραμμή... Για να δούμε...