battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
+1 για τον άγνωστο ΓιωργάκηΟυτε ταμειο εχει...Ο φιλος μου ο Γιωργακης ειναι ολα τα λεφτα!
+1 για τον άγνωστο ΓιωργάκηΟυτε ταμειο εχει...Ο φιλος μου ο Γιωργακης ειναι ολα τα λεφτα!
με προπληρωμενη της τραπεζα κυπρου εκανα κρατηση απλως σου κραταει ενα ευρω σαν προεγκριση!!!Αγαπητή Καθρίν, δεν υπάρχει περίπτωση με προπληρωμένη να έκανες απλά κράτηση χωρίς προκαταβολή ή με όλο το ποσό. Το λόγο σκέψου τον, φαντάζομαι έξυπνη είσαι...
Ευαγγελια ενοικίαση αυτοκινήτου με χρεωστική κάρτα Elektron θα έκανες ΜΟΝΟ με τοπικές εταιρίες ΚΑΙ ΟΧΙ πολυεθνικές όπως AVIS, HERTZ, NATIONAL, κ.τ.λ! Ολες οι πολυεθνικές θέλουν πιστωτική κάρτα για εγγυηση!!!!Xρησιμοποιω εδω και χρονια την χρεωστικη καρτα electron ,σε ολες μου τις κρατησεις ειτε αυτες αφορουν σε ξενοδοχεια η σε ενοικιασεις αυτοκινητων.
Δεν μου εχει δημιουργηθει κανενα προβλημα και εχω και το κεφαλι μου ησυχο
Σε χρεωσαν ή εκαναν προεγκριση; Αν σε χρεωσαν μαλλον το εκαναν για να τσεκαρουν τον τυπο της καρτας. Αν ηταν προεγκριση εχουν δικαιωμα να το κανουν ειτε για 1 ευρω ειτε για ολο το ποσο.Λοιπόν...πριν από λίγο κοιτώντας το e-statement της κάρτας μου βλέπω οτι ειχα χρεωθεί 1 ευρώ από την κράτηση σε ξενοδοχείο στην Αλσατία που ειχα κάνει πριν 1μηνα περίπου μεσω Booking και αμέσως μετά αφαιρεση του ποσού του 1 ευρώ απο το ιδιο το ξενοδοχείο...πρωτη φορά μου συμβαινει αυτό και είπα να το μοιραστώ μαζί σας..το έκαναν απο λάθος η για να τσεκάρουν την κάρτα μιας και με την πολιτική της κράτησης δεν χρεωνοταν αυτόματα το ποσόν στην κάρτα αλλα κατα την αναχωρηση από το ξενοδοχείο?
k. Ioanna μπορείτε να μας πείτε τι έγραφε στο e-mail της επιβεβαίωσης και ειδικα "όροι ακύρωσης" του ξενοδοχείου?Λοιπόν...πριν από λίγο κοιτώντας το e-statement της κάρτας μου βλέπω οτι ειχα χρεωθεί 1 ευρώ από την κράτηση σε ξενοδοχείο στην Αλσατία που ειχα κάνει πριν 1μηνα περίπου μεσω Booking και αμέσως μετά αφαιρεση του ποσού του 1 ευρώ απο το ιδιο το ξενοδοχείο...πρωτη φορά μου συμβαινει αυτό και είπα να το μοιραστώ μαζί σας..το έκαναν απο λάθος η για να τσεκάρουν την κάρτα μιας και με την πολιτική της κράτησης δεν χρεωνοταν αυτόματα το ποσόν στην κάρτα αλλα κατα την αναχωρηση από το ξενοδοχείο?
K. Ioanna,Για ακυρώσεις ή αλλαγές μέχρι 1 ημέρα πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν θα υπάρξει χρέωση.Για ακυρώσεις ή αλλαγές αργότερα, θα χρεωθείτε με ένα ποσοστό 100 % από την πρώτη νύχτα.Σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα χρεωθείτε με το συνολικό ποσό της κράτησης.
k. Ioanna μπορείτε να μας πείτε τι έγραφε στο e-mail της επιβεβαίωσης και ειδικα "όροι ακύρωσης" του ξενοδοχείου?
δεν με χρεωσαν με το συνολικό ποσό της κράτησης γιατι δεν ηταν αυτη η πολιτική κράτησης...πιθανόν ηταν ενας τρόπος τσεκαρισματος της καρτας χρεωνοντας και αυτοματα αφαιροντας 1 ευρώ.
Σε χρεωσαν ή εκαναν προεγκριση; Αν σε χρεωσαν μαλλον το εκαναν για να τσεκαρουν τον τυπο της καρτας. Αν ηταν προεγκριση εχουν δικαιωμα να το κανουν ειτε για 1 ευρω ειτε για ολο το ποσο. __________________