tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Αν κανεις ακυρωση 2 ημερες ή αργοτερα πριν την αφιξη ή αν δεν εμφανιστεις, τοτε θα χρεωθει η καρτα σου. Αν εμφανιστεις κανονικα δεν θα εχει χρεωθει η καρτα σου. Το "Αν δεν κανεις ομως ακυρωση" υποψιαζομαι οτι το εχουν βαλει για ορισμενους που εχουν την κακη συνηθεια να κανουν κρατηση για περισσοτερα βραδια και τελικα να μενουν λιγοτερα.Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο που το έκλεισα μέσω booking αναφέρει πως αν κάνεις την ακύρωση μέχρι 2 ημέρες πιο μπροστά δεν χρεώνεσαι.Αν δεν κάνεις όμως ακύρωση η δεν εμφανιστείς χρεώνεσαι με το συνολικό ποσό της κράτησης.
Επομένως όταν θα πάω εκεί πέρα παρουσιάσω δεν παρουσιάσω την κάρτα θα έχουν αφαιρεθούν ούτως η άλλως τα χρήματα από αυτήν ε;
Συγνώμη αν φαίνονται λίγο ψιλοχαζές οι ερωτήσεις αλλά δεν έχω ξανακλήσει ξενοδοχείο μόνος μου και δεν ξέρω και Ιταλικά και φοβάμαι να μην γίνει μπέρδεμα η να μην μας κοροϊδέψουν και μας χρεώσουν 2 φορές.
Δεν γνωριζω καμμια περιπτωση οπου να χρεωνεται η καρτα πριν την αφιξη (εκτος κι αν μιλαμε για non refundable room). Επισης το θεωρω εξαιρετικα σπανιο να σε διπλοχρεωσουν. Αυτα ειναι πρακτικες που δεν τις χρησιμοποιουν επαγγελματιες. Το πληγμα γι' αυτους θα ειναι τεραστιο αν κανουν κατι τετοιο.