SotirisV
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κούβα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Πολύ όμορφη ιστορία, περιγραφή και πληροφορίες. Σίγουρα με έκανε ακόμα πιο ανυπόμονο να την επισκεφτώ τους επόμενους μήνες.
Ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λόγια, είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσεις την εκδρομή σου και θα ναι καλύτερη απ' ότι φαντάζεσαι!Πολύ όμορφη ιστορία, περιγραφή και πληροφορίες. Σίγουρα με έκανε ακόμα πιο ανυπόμονο να την επισκεφτώ τους επόμενους μήνες.
Καλημέρα. Κι εμείς είμαστε μια τέτοια περίπτωση που δε ξέραμε παρά μόνο κάποιες λέξεις.Πολύ ωραία ιστορία!
Θα ήθελα να σε ρωτήσω, εαν πιστευεις οτι κάποιος που δεν μιλάει ισπανικά μπορεί να κάνει το ταξίδι μη οργανωμένα.
Ευχαριστώ θερμά για τα λόγια σου και για το γεγονός ότι επιβεβαιώνεις κι εσύ τα λεγόμενα μου, κάτι που μάλλον δεν είναι τυχαίο απ' ότι φαίνεται. Σε ποιες Λατινοαμερικάνικες χώρες αναφέρεσαι σχετικα;Μπράβο ψηλέ.Άλλη μια φορά έχουμε τα ίδια ταξιδιωτικά γούστα. Για την ομορφιά της Κούβας τι να πω...σχεδόν αυτονόητο. Αλλά το θέμα της ασφάλειας που ανέφερες είναι όντως πολύ βασικό.Πουθενά και σε κανένα ταξίδι δεν ένιωσα περισσότερη ασφάλεια.Καλά σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής που έχω επισκεφτεί, απλώς δεν γίνεται σύγκριση.
Πάντα καλά ταξίδια εύχομαι!
Στην Αργεντινή(που δεν την λες και την πιο επικίνδυνη χώρα στην Λατινική Αμερική) περπατούσαμε στο Μπουένος Άιρες το βράδυ σε περιοχή κοντά στο λιμάνι(επιστρέφοντας από Ουρουγουάη) και παρόλες τις προειδοποιήσεις των ντόπιων δεν παίρναμε ταξί ή λεωφορείο αλλά επιμέναμε να πάμε στην κοντινή στάση μετρό, μέχρι που μας σταμάτησε ένας αστυνομικός και μας είπε να ΜΗΝ πάμε στην συγκεκριμένη περιοχή τόσο αργά το βράδυ, γιατί ούτε εκείνοι δεν πλησιάζουν τέτοια ώρα. Τα είχα γράψει και στην ιστορία μου νομίζω. Φυσικά δεν είναι όλες οι περιοχές του Μπουένος Άιρες έτσι π.χ.Παλέρμο που μείναμε ήταν μια χαρά. Απλώς δεν έχεις την ασφάλεια της Κούβας.Ευχαριστώ θερμά για τα λόγια σου και για το γεγονός ότι επιβεβαιώνεις κι εσύ τα λεγόμενα μου, κάτι που μάλλον δεν είναι τυχαίο απ' ότι φαίνεται. Σε ποιες Λατινοαμερικάνικες χώρες αναφέρεσαι σχετικα;
Επίσης καλά ταξίδια και καινούριες συναρπαστικές ιστορίες εύχομαι!
Ο παράγοντας «ασφάλεια» είναι κάτι που κοιτάει ο περισσότερος κόσμος όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ταξίδια, έξω απο τα προκαθορισμένα των τουριστικών πρακτορείων κτλ. Είναι κάτι που ρωτάω κι εγώ αντίστοιχα πριν κλείσω κάποιο τέτοιο μακρινό ταξίδι.Στην Αργεντινή(που δεν την λες και την πιο επικίνδυνη χώρα στην Λατινική Αμερική) περπατούσαμε στο Μπουένος Άιρες το βράδυ σε περιοχή κοντά στο λιμάνι(επιστρέφοντας από Ουρουγουάη) και παρόλες τις προειδοποιήσεις των ντόπιων...
Από τις 3 Ιουνίου λειτουργεί καινούργιος σταθμός ένα τετράγωνο από το τερματικό της Buquebus στο λιμάνι.Στην Αργεντινή(που δεν την λες και την πιο επικίνδυνη χώρα στην Λατινική Αμερική) περπατούσαμε στο Μπουένος Άιρες το βράδυ σε περιοχή κοντά στο λιμάνι(επιστρέφοντας από Ουρουγουάη) και παρόλες τις προειδοποιήσεις των ντόπιων δεν παίρναμε ταξί ή λεωφορείο αλλά επιμέναμε να πάμε στην κοντινή στάση μετρό, μέχρι που μας σταμάτησε ένας αστυνομικός και μας είπε να ΜΗΝ πάμε στην συγκεκριμένη περιοχή τόσο αργά το βράδυ, γιατί ούτε εκείνοι δεν πλησιάζουν τέτοια ώρα. Τα είχα γράψει και στην ιστορία μου νομίζω. Φυσικά δεν είναι όλες οι περιοχές του Μπουένος Άιρες έτσι π.χ.Παλέρμο που μείναμε ήταν μια χαρά. Απλώς δεν έχεις την ασφάλεια της Κούβας.