Βιβλία για την Κούβα
Εστω και καθυστερημένα να προσθέσω τα βιβλία που βρήκα και διάβασα με τη δική μου αξιολόγηση:
Συμφωνώ πάντως οτι αυτά που βρίσκουμε να διαβάσουμε στα ελληνικά για την Κούβα είναι πολύ περιορισμένα. Προσπαθώ να ενημερώνομαι και να ενημερώνω αντίστοιχα το site για τους φίλους της Κούβας Οι Φιλοι της Κουβας Οπότε καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Εστω και καθυστερημένα να προσθέσω τα βιβλία που βρήκα και διάβασα με τη δική μου αξιολόγηση:
- +++++ "ABANA Ενα ταξιδι στην Κουβα" του Reinhard Kleist, εκδοσεις γνωση (κομικ. Οτι καλύτερο εχω διαβάσει για Κούβα)
- ++++ "Η βρόμικη τριλογία της Αβάνας" του Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες, εκδοσεις Μεταίχμιο
- +++ "Ολα εδώ πληρώνονται" των Ντανιέλ Τσαβαρία και Χούσκο Βάσκο, εκδόσεις opera
- +++ "Ο δικός μας Γκράχαμ Γκρην στην Αβάνα" του Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες
- +++ "Ο βασιλιάς της Αβάνας" του Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες, εκδοσεις Μεταίχμιο
- ++ "Πρίαπος" του Ντανιέλ Τσαβαρία, εκδοσεις Opera
- Τα παιδιά από το Ντολόρες του Patrick Symmes, εκδόσεις Πάπυρος. (δεν εχω άποψη αφού είναι προς διάβασμα)
Συμφωνώ πάντως οτι αυτά που βρίσκουμε να διαβάσουμε στα ελληνικά για την Κούβα είναι πολύ περιορισμένα. Προσπαθώ να ενημερώνομαι και να ενημερώνω αντίστοιχα το site για τους φίλους της Κούβας Οι Φιλοι της Κουβας Οπότε καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Last edited by a moderator: